-39%Отстъпка -39%Отстъпка
Kат.номер: 54227
В наличност
Срок на годност: 31.07.2022
Бърза връзка:

ДИАС КОЛАГЕН сашета х 30

Описание

ДИАС КОЛАГЕН е хранителна добавка  за подпомагане поддържането естествената структура на хрущялите, костите, връзките и сухожилията в тялото като способства за увеличаване на подвижността и гъвкавостта на ставите. Съдържа комбинацията Quattro complex с балансирано съотношение на колаген тип I, II, III и естествен колаген, ДИАС КОЛАГЕН е подходящ, както за спортисти и хора с повишено натоварване на ставите, така и за пациенти в напреднала възраст. 

Състав в едно саше:

Колаген хидролизат I, III - 10 000мг;
Колаген хидролизат II - 30мг;
Натурален колаген II - 20мкг;
Витамин С - 100мг (125% от препоръчителната дневна доза);
L-левцин - 50мг;
Бромелаин 1200 GDU/g - 10мг;
Витамин Е (а-ТЕ) - 6мг (50% от препоръчителната дневна доза);
Хиалуронова киселина - 2мг

Начин на употреба: Вземайте по 1 саше дневно. Съдържанието се изсипва в чаша, добавя се 150мл вода със стайна температура, разбърква се и се изпива.

Продуктът е хранителна добавка и не следва да се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Не превишавайте препоръчителната дозировка за дневен прием. Съхранявайте на място, далеч от достъп на деца! Да се съхранява на стайна температура.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

29,90 лв.
Стара цена: 48,95 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.