Kат.номер: SFF200312
В наличност
Бърза връзка:

СОЛГАР N-АЦЕТИЛ ЦИСТЕИН / SOLGAR N-ACETYL CYSTEINE детоксикация на черен дроб и тежки метали капсули 600мг х 60

Описание

СОЛГАР N-АЦЕТИЛ ЦИСТЕИН / SOLGAR N-ACETYL CYSTEINE е сяросъдържаща аминокиселина с мощни антиоксидантни свойства. Предпазва черния дроб, подобрява детоксикацията му и помага за изхвърлянето на тежките метали, чрез стимулиране продукцията на глутатион в организма. Притежава муколитични свойства и предпазва от разпространение на вируси. N-ацетил цистеинът помага при разрушаването и отстраняването на храчки. Подпомага дихателната функция и антивирусните процеси в организма. Препоръчва се едновременното приемане на тройна доза витамин C Подходящо за вегетарианци.

Дозировка: Приемат се по 1-2 капсули дневно между храненията с вода или сок.

Уважаеми клиенти,
С цел гарантиране на качествено обслужване, Ви уведомяваме, че заявките за продуктите на Солгар ще бъдат доставени до 3 работни дни*
*За пратки до някой определени населени места в страната, където куриерска фирма SPEEDY има конкретен седмичен график за разнос, се спазва съответния график.

1 растителна капсула съдържа:

N-ацетил цистеин: 600мг

 

Продуктът е хранителна добавка и не следва да се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Не превишавайте препоръчителната дозировка за дневен прием. Съхранявайте на място, далеч от достъп на деца! Да се съхранява на стайна температура.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

62,45 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.