-5%Отстъпка -5%Отстъпка
Kат.номер: PH30006
В наличност
Срок на годност: 28.02.2021
Бърза връзка:

АКОНИТУМ / ACONITUM потенция D1000

Описание

Aconitum napellus / Аконит / Аконитум е едно от най-старите лекарства, използвани от хомеопатията. За първи път е доказано от Ханеман и е описано в първия том на Материя Медика. Използва се при шок, разтърсващо събитие, при внезапно появяващи се симптоми като невралгични болки или висока температура, бледост на лицето, склонност към изпадане в безсъзнание, суицидни мисли, панически атаки, сърдечно-съдови проблеми.

Дозировка:
В остро състояние - чести приеми на D6, D10, D12 или D30.  
При хронични оплаквания D30 или D1000 (по лекарско предписание) -  1-2 пъти дневно.
Една доза е равна на 5-10 глобули.

Избор на потенция:
- Ниски потенции - D6, D10, D12, подходящи са при остри заболявания. Имат краткотрайно, свързано с органите въздействие върху водещите симптоми. При остри оплаквания първоначално се дозира по-чест прием до настъпване на подобрение, но не повече от 6 дози на ден. Стандартната дозировка за възрастни е 2-3 пъти дневно по 10 глобули.
- Средни потенции: D30 - след консултация с фармацевт в аптеката при пълно съвпадение на симптоми. 1-2 пъти дневно по 10 глобули.
- Високи потенции: D1000 - назначават се от терапевт при хронични заболявания. Имат дълготрайно действие, като влияят и на ментално/емоционално ниво. Приемат се веднъж седмично или месечно по преценка на хомеопата, еднократно 10 глобули.

ВАЖНО:  
Преди прием на хомеопатичен лекарствен продукт, както и ако в рамките на 24 до 48 часа не настъпи подобрение, потърсете лекарски съвет. 
Хроничните заболявания се лекуват под лекарски контрол.
Без лекарско предписание. 
Да се съхранява на място, недостъпно за деца.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

8,90 лв.
Стара цена: 9,37 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.

Подобни продукти