Kат.номер: PH13515
В наличност
Срок на годност: 31.12.2023
Бърза връзка:

ЦИНАБСИН при хрема и синузит табл. x 100

Описание

ЦИНАБСИН при хрема и синузит е комплексно хомеопатично лекарство. Специфично действие върху лигавицата на носа и околоносните синуси. Подходящ за продължително приложение поради липсата на странични ефекти. Препоръчителен за възрастни и деца над 2 г., бременни и кърмачки. Успокоява възпалението. Намалява отока на носната лигавица. Възстановява носовото дишане. Потиска отделянето на секрет. Премахва характерното главоболие. Стимулира имунната система и предотвратява честите заболявания. Цинабсин е подходящ както за лечение, така и за профилактика. Благодарение на специално подбраните си съставки препаратът решава  проблемите, свързани с хремата и синузита:

  • Cinnabaris (Цинабарис, киновар) - бързо и ефикасно облекчава симптомите на остро възпаление на носоглътката и околоносните кухини, отстранява чувството за парене, възстановява носното дишане;
  • Hydrastis canadensis (Канадски Хидрастис) - ефективен е при подостри и хронични възпалителни УНГ- заболявания;
  • Kalium bichromicum (Калиев бихромат) - премахва, характерното за хроничен синуит главоболие;
  • Echinacea angustifolia (Тънколистна Ехинацея) - стимулира имунната система.

Дозировка: След острия период: 1-2 табл. 3 пъти на ден, поне 1 седмица. Таблетките се приемат 30 минути преди или след хранене и се оставят да се разтопят бавно в устата. За малки деца таблетките се разтварят в малко вода. В острия период: Деца 2-6 г. - 1 табл. 3 пъти на ден; Деца 6-12 г. - 1 табл. на всеки 2 ч., до 6 табл./ден; Над 12 г. и възрастни - 1 табл. на всеки час до 12 табл. на ден.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

 

 

12,39 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.