Kат.номер: PH0140
В наличност
Бърза връзка:

ШУСЛЕРОВИ СОЛИ ПРИ ГНОЙНА АНГИНА КОМБИНАЦИЯ /№3, №6, №12 / табл. 3 x 200

Описание

ШУСЛЕРОВИ СОЛИ ПРИ ГНОЙНА АНГИНА КОМБИНАЦИЯ /№3, №6, №12 / ще подпомогне оздравителните процеси и ще овладее възпаленията. При остри състояния консултирането с лекар е задължително! Тази комбинация от соли е като допълнение към медикаментозното лечение или се прилага след като курса с традиционните медикаменти е преминал, за доизлекуване и възстановяване на нормалното състояние. Комбинацията се състои от три вида соли:

Шуслерова сол № 3 - Ferum phosphoricum – (Ферум фосфорикум) – Една от най-често използваните соли, прилага се в началния стадий на вирусните и инфекциозни състояния. Подпомага лекуването на леките температурни състояния. Действа противовъзпалително и подобрява кислородното насищане в тъканите. Регулира обмяната на желязо в клетките.

Шуслерова сол № 6 – Подпомага правилното функциониране на черния дроб и панкреаса. Бори се с възпаленията и хреми с жълто-зелени секрети.

Шуслерова сол № 12 – Подпомага пречистването на организма, като елиминира натрупаните в клетките киселини. Подтиска възпалителните процеси. Помощно средство при гнойни ангини и възпаление на ухото.

Начин на прием: Възрастни и деца над 12 години: По 5 таблетки от всяка сол 4 пъти дневно (сутрин, обед, следобед и вечер). Деца от 6 до 12 години: По 3 таблетки от всяка сол 4 пъти дневно (сутрин, обед, следобед и вечер). Деца от 2 до 6 години: По 2 таблетки от всяка сол 4 пъти дневно (сутрин, обед, следобед и вечер).

Таблетките могат да се разтворят във вода и така полученият разтвор да се изпие на малки глътки. Също така бихте могли да ги поставите под езика до пълното им разтваряне. Приемът на таблетките трябва да е 15-30 минути преди или след хранене.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

52,59 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.