Kат.номер: PH0172
В наличност
Бърза връзка:

ШУСЛЕРОВИ СОЛИ ПРИ ТОНЗИЛИТ КОМБИНАЦИЯ / №3, №9, №12 / табл. 3 x 200

Описание

ШУСЛЕРОВИ СОЛИ ПРИ ТОНЗИЛИТ КОМБИНАЦИЯ / №3, №9, №12 /. Тонзилит означава възпаление на  сливиците. Това са лимфни органи в задната част на устата и горната част на гърлото, които са бариера, спираща патогенните микроорганизми на входа на организма. Когато те се възпалят се наблюдава т. нар. тонзилит ,а утвърдената комбинация от шуслерови соли за овладяване на този проблем е комбинацията от:

Шуслерова сол № 3 - Ferum phosphoricum – (Ферум фосфорикум) – Една от най-често използваните соли, прилага се в началния стадий на вирусните и инфекциозни състояния. Подпомага лекуването на леките температурни състояния. Действа противовъзпалително и подобрява кислородното насищане в тъканите. Регулира обмяната на желязо в клетките.

Шуслерова сол № 9 - Natrium phosphoricum – (Натриум фосфорикум) – Подпомага разграждането на млечната и пикочната киселина. Участва в състава на нервните влакна и помага при невралгии.

Шуслерова сол № 12 – Подпомага пречистването на организма, като елиминира натрупаните в клетките киселини. Подтиска възпалителните процеси. Помощно средство при гнойни ангини и възпаление на ухото.

Начин на прием:

Шуслерова сол № 3 – 5 таблетки сутрин

Шуслерова сол № 12 – 5 таблетки обед

Шуслерова сол № 9 – 5 таблетки вечер

Разтворете по 5 таблетки от всяка сол в чаша гореща вода до пълното им разтваряне. Така полученият разтвор се изпива, докато все още е топъл.Това е приема при острото състояние. След като той отмине таблетките се приемат още поне 2-3 седмици, но по 3 таблетки от всяка сол. Друг начин на прием за хора с по-динамично ежедневие е директното им разтваряне в устата. Те се приемат без да се пипат много с ръце, под езика и се изчаква пълното им разтваряне в устата. Постарайте се 15 минути, преди и след приема на таблетките, да не консумирате храни или напитки за да се гарантира пълното им усвояване.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

52,59 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.