Kат.номер: PH0123
В наличност
Бърза връзка:

ШУСЛЕРОВИ СОЛИ ЗА ИМУННА СИСТЕМА КОМБИНАЦИЯ / №3, №6, №7 / табл. 3 x 200

Описание

ШУСЛЕРОВИ СОЛИ ЗА ИМУННА СИСТЕМА КОМБИНАЦИЯ / №3, №6, №7 / включва:

   Шуслерова сол № 3 табл.х 200 Ferrum phosphoricum D12        2 таблетки сутрин

   Шуслерова сол № 7 табл.х 200 Magnesium phosphoricum D6    2 таблетки на обед

   Шуслерова сол № 6 табл.х 200 Kalium sulfuricum D6                 2 таблетки вечер

Начин на приемане:

Таблетките се разтварят  в чаша вода и се пие на бавни глътки. Могат да се поставят и под езика до пълно разтваряне.

Комбинация за заети хора - разтворете необходимото количество таблетки за целия ден /от трите соли по 2 таблетки/ в бутилка 1/2 вода. Пийте през целия ден на малки глътки. Дългосрочно лечение: 3 до 10 таблетки дневно / най-често 3 х 2 на ден Профилактично: 3 на ден по 1 – 2 таблетки. Продължителност на лечението 3-4 седмици или до постигане на желания резултат. Шуслеровите соли не могат да бъдат предозирани и не предизвикват привикване.

Солта за първа помощ на имунната система Ферум фосфорикум е задължителна в първите стадии на всички инфекции. Тя подпомага лечението на силното възпалeние, настинките, грипа, раните, ожулванията, порязванията, както и първите признаци на слънчево изгаряне.  

Магнезиум фосфорикум е особено необходима за лечението на честите схващания и спазми на мускулите. Подходяща е за мускулни болки - като менструалните, честите схващания на врата, гърба, раменете, спазмите на стомашно-чревния тракт. Помага бързо при стягащо главоболие.

Калиум сулфурикум се справя с хроничните възпаления и особено с кожните възпалителни процеси. Много подходяща е при бавно зарастващи рани и за ускоряване на оздравителния процес при възпаления на лигавиците - проблеми с гърлото, с конюнктивите на очите и с носа.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

 

58,25 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.