Бърза връзка:

НЕЙЧЪРЪЛ ФАКТОРС ДЕЙЛИ УЛТРА PGX / NATURAL FACTORS PGX DAILY ULTRA MATRIX естествен продукт за поддържане нормалните нива на апетита и баланса на кръвната захар меки капсули 750мг x 240

Описание

PGX® Daily Ultra Matrix – естествен продукт за контрол върху апетита и здравословно отслабване.

PGX® Daily Ultra Matrix е супер иновативна формула за безопасно отслабване! Въздейства на основните фактори, свързани с покачването на килограмите – апетита и баланса на кръвната захар и на холестерола. Комбинира водоразтворими фибри, които потискат апетита и средноверижни триглицериди, полезни за изгарянето на излишните мазнини и ефективното отслабване.

Как действа PGX® Daily Ultra Matrix:

-контролира апетита, включително желанието за сладко и прости въглехидрати, и насърчава здравословното отслабване;

-спомага за нормализиране нивата на кръвната захар и поддържането им в баланс през деня, което също допринася за редуциране пристъпите на глад;

-намалява гликемичния индекс на храните с до 60%;

-полезен за хора с инсулинова резистентност и диабет;

-допринася за понижаване абсорбцията на холестерола в червата и понижаване нивата на „лошия“ холестерол и на триглицеридите;

-насърчава растежа на полезни бактерии в стомашно-чревния тракт и подпомага функционите на храносмилателната система;

-има добър ефект при констипация и лениви черва, без да води до спазми.

Съставки:                          (в 1 капс.)         дн. доза

PGX®  (PolyGlycopleX®)      750 mg          13500 mg

   Високо пречистен, патентован комплекс от водно-разтворими фибри,

иззети от корен на картофена палма (корен на конджак) /Amorphophallus konjac/, (чрез процеса  EnviroSimplex®), натриев алгинат, ксантова гума.

Средно-верижни триглицериди /Elaeis guineensis/ (семена)

/от пречистено кокосово масло/

Софтгел капсула (желатин, глицерин, пречистена вода, рожков, анато, титаниев диоксид), жълт пчелен восък, не ГМО –слънчогледов лецитин.

Не съдържа: изкуствени оцветители, аромати, консерванти, подсладители, млечни продукти, нишесте, пшеница, скорбяла, захар, яйца, царевица, черупчести, ядки или ГМО.

Хранителна добавка, 240 софтгел капсули.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.