-15%Отстъпка -15%Отстъпка
Kат.номер: 38513
Срок на годност: 31.01.2023
Бърза връзка:

ДОКТОРС БЕСТ Д-РИБОЗА капс. 850мг х 120

Описание

Доставя енергия за клетките. Влияе благоприятно върху функцията на сърдечния мускул и напречно- набраздената мускулна тъкан. Стимулира производството на енергия за целия организъм. Влияе отлично на активно спортуващи хора

Състав в 1 дневна доза (от 5 вегетариански капсули):

  • Д- рибоза (Bio Energy Ribose ТМ)- 4250 mg
  • Други съставки: Модифицирана целулоза (вегетарианска капсула), магнезиев стеарат (растителен източник), силиконов диоксид.

Haчин нa пpиeмaнe: Премайте 5 вегетариански капсули дневно с храна или както ви е препоръчал вашия лекар.

Внимание: Консултирайте се с вашия лекар, преди употреба, ако сте диабетици, бременни, кърмите, имате подагра или приемате някакви лекарства с рецепта.

На вниманието на потребителя: Да не се превишава препоръчаната доза! Да се пази на места, недостъпни за деца! Добавка към храната, не може да замести разнообразното хранене. Условия на съхранение: Да се съхранява на сухо и хладно място в оригиналната опаковка. След отваряне на опаковката: Да се държи затворено в оригиналната опаковка.

Разгледайте и останалите продукти на ДОКТОРС БЕСТ, които предлагаме в онлайн аптека mypharmacy.bg!

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

54,62 лв.
Стара цена: 64,26 лв.
Безплатна доставка над 50.00 лв.