Kат.номер: SFF4700 NF
В наличност
Бърза връзка:

АНТИ-ВИРАЛ Билков имуностимулатор софтгел капс. x 60

Описание

НЕЙЧЪРЪЛ ФАКТОРС АНТИ-ВИРАЛ / NATURAL FACTORS ANTI-VIRAL е естествен продукт срещу грип и настинка. При много отслабена имунна система и податливост към сезонни неразположения. Имунитетът ви лесно отслабва, в резултат от което през есента и зимата постоянно боледувате и често приемате антибиотици. Имате лошия навик да се лекувате на крак. В резултат, способността на организма да окаже съпротива значително намалява, а състоянието ви се влошава. Всичко това повишава риска от усложнения и още повече отслабва естествените ви защитни сили. Анти-Вирал съдържа мощна комбинация от имуностимулиращи билки със силно изразени противогъбични и антибактериални свойства. Запазва имунната система силна и здрава в продължение на години.

Анти-Вирал е най-ефикасен, когато започне да се приема още при първите симптоми.

Съдържание:                                                    (в 1 софтгел капсула)          дн. доза

Смес от:                                                                        128мг                     1024мг

(ECHINAMIDE®)- тройно стандартизиран екстракт от

органична Ехинацея Пурпурея 8:1 (цвят и корен),

Ломатиум – екстракт (корен), Астрагал- екстракт (корен), Рейши- екстракт (плодна част), Женско биле- екстракт (корен).

Не съдържа: изкуствени консерванти, оцветители или подсладители, царевица, млечни продукти, соя, нишесте, пшеница или мая.

Дозировка: За интензивна употреба – 1 капсула  на всеки 2-3 часа.

За регулярна употреба – 1 капсула 2 пъти дневно.

Продуктът е хранителна добавка и не следва да се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Не превишавайте препоръчителната дозировка за дневен прием. Съхранявайте на място, далеч от достъп на деца! Да се съхранява на стайна температура.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

 

25,90 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.