Kат.номер: SFF61300 NW
В наличност
Бърза връзка:

НЕЙЧЪРС УЕЙ ЕХИНАЦЕЯ / NATURE’S WAY ECHINACEA естествен продукт, допринася за укрепване на имунитета капсули 440мг x 60

Описание

НЕЙЧЪРС УЕЙ ЕХИНАЦЕЯ / NATURE’S WAY ECHINACEA е растение от семейство Сложноцветни. Употребата му с лечебна цел започва от индианците, които успешно го използвали срещу различни инфекции, болки в ставите, зъбобол, кожни заболявания и др. Съществуват няколко вида ехинацея, но само 3 от тях притежават лечебни качества: Echinacea angustifolia, Echinacea purpurea и Echinacea pallida.

Приложение:  Допринася за нормалното функциониране на имунната система и дихателните пътища. Има положително въздействие върху имунния отговор и производството на Т-клетките и подпомага способността на лимфоцитите да се противопоставят на бактериите. Облекчава симптомите при настинка и грип, и допринася за ускоряване на възстановяването. Допринася за намаляване на риска от инфекции на горните и долните дихателни пътища, гърлото и ушите. Спомага за облекчаване на симптомите при запушен нос, хрема и кашлица. Проявява пречистващо бронхите действие, втечнява секрета и насърчава отхрачването. Проявява пречистващо действие върху кръвта и лимфата. Допринася за увеличаване на тонуса и нивата на енергия.

Растителна капсула.

Не съдържа: изкуствени оцветители, аромати, царевица, млечни продукти, глутен, консерванти, сол, соя, захар,пшеница, мая или ГМО.

Съставки:                                                                                                     (в 1 капс.)          дн.доза

Eхинацея ангустифолия Eкстракт (корен), 4% ехинакозиди (10мг)                     250мг                500мг

Ехинацея пурпурея  (стебло, лист, цвят)                                                           190мг                380мг

Дозировка: По 1 капсула 2 пъти дневно, за предпочитане с храна. За интензивна употреба: По 2 капсули 2 пъти дневно за предпочитане с храна.

Забележка: Не се препоръчва при автоимунни заболявания.

Продуктът е хранителна добавка и не следва да се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Не превишавайте препоръчителната дозировка за дневен прием. Съхранявайте на място, далеч от достъп на деца! Да се съхранява на стайна температура.

Разгледайте и останалите продукти НЕЙЧЪРС УЕЙ предлагани от онлайн аптека mypharmacy.bg!

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

54,50 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.