Kат.номер: SFF12440 NW
В наличност
Бърза връзка:

НЕЙЧЪРС УЕЙ ЧЕРЕН БЪЗ ПЛОД И ЦВЯТ / NATURE’S WAY ELDERBERRY BERRIES & FLOWERS естествен продукт в подкрепа на имунитета и дихателната система капсули 575мг x 100

Описание

НЕЙЧЪРС УЕЙ ЧЕРЕН БЪЗ ПЛОД И ЦВЯТ / NATURE’S WAY ELDERBERRY BERRIES & FLOWERS е естествен продукт в подкрепа на имунитета и дихателната система. Плодовете на червеният бъз са богати на антицианови съединения и допринасят за неутрализирането на свободните радикали. Други от важните активни съставки на бъзът са  целулоза, пектин, ценни минерали и микроелементи, както и значително количество витамин С.

Приложение: Допринася за нормалното функциониране на дихателната система, имунната система, обмяната на веществата, терморегулацията, пикочната система и кръвоносните съдове, както и  за защитата на клетките от оксидативен стрес. Отлично природно средство с ефективно действие при отслабена имунна система, умора, изтощение. Има общоукрепващо и тонизиращо действие. Проявява ефикасен профилактичен ефект срещу бактериални и вирусни инфекции, включително инфекции на горните и долните дихателни пътища, простуда, остри инфекциозни заболявания на сливиците, бронхит, хрема, синузит. Спомага за облекчаване на симптомите при хронични проблеми на дихателната система, включително в случаите на тютюнопушене, живот в замърсена околна среда. Допринася за намаляване на риска от грип и облекчава симптомите, когато той грипният вирус вече е факт. Заради антиоксидантната си активност, благоприятства състоянието на сърдечно-съдовата система. Има съдоразширяващо действие, подпомага сърдечната дейност, допринася за понижаване на холестерола. Подпомага обмяната на веществата и процесите на храносмилане. Може да има благотворен ефект в случаите на затлъстяване и наднормено тегло.

Съставки:                 (в 2 капс.)          дн.доза

Черен бъз(плод)          920мг              1840мг

Черен бъз(цвят)           230мг               460мг

Въглехидрати               1гр                    2гр

Растителна капсула (модифицирана целулоза), силициев диоксид.

Не съдържа: Изкуствени оцветители, аромати, консерванти, царевица, млечни продукти, глутен, сол, соя, захар, пшеница, мая или ГМО.

Дозировка: По 2 капсули, два пъти дневно, за предпочитане с храна.

Продуктът е хранителна добавка и не следва да се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Не превишавайте препоръчителната дозировка за дневен прием. Съхранявайте на място, далеч от достъп на деца! Да се съхранява на стайна температура.

Разгледайте и останалите продукти НЕЙЧЪРС УЕЙ предлагани от онлайн аптека mypharmacy.bg!

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

 

21,82 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.