-30%Отстъпка -30%Отстъпка
Kат.номер: 200348 SOL
В наличност
Срок на годност: 30.03.2022
Бърза връзка:

СОЛГАР АКАЙ СУПЕР ЕКСТРАКТ / SOLGAR ACAI SUPER EXTRACT за подпомагане на имунната система меки капсули 75мг х 50

Описание

Срок на годност: 31.03.2022

СОЛГАР АКАЙ СУПЕР ЕКСТРАКТ / SOLGAR ACAI SUPER EXTRACT са дребни плодове, които съдържат изключително полезни за организма вещества като антиоксиданти елементи, незаменими мастни киселини, витамини А, C, E, минерали и микроелементи. Научни изследвания показват мощното антиоксидантно действие на акай и положителното му влияние върху здравето. Има високо съдържние на аспартанова, глутаминова и олеинова киселина, мазнини, протеини, фибри и фитостероли. Благодарение на омега-6 и омега-9 мастни киселини в състава си е изключително подходящ при сърдечно-съдови заболявания. От векове тази суперхрана се използва като лечебно средство за подобряване на имунната система и за повече енергия. Акай бери е известен и като отлично средство за намаляване на теглото, повишава либидото и може значително да подобри състоянието на кожата, ноктите и косата.

Дозировка: Приема се по 1 мека капсула дневно, за предпочитане по време на хранене.

1 мека капсула съдържа:         

Екстракт от акай (Euterpe oleracea) (плод) (Екстракт 20:1 равнява се на 1500мг необработени плодове): 75мг

Продуктът е хранителна добавка и не следва да се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Не превишавайте препоръчителната дозировка за дневен прием. Съхранявайте на място, далеч от достъп на деца! Да се съхранява на стайна температура.

Уважаеми клиенти,
С цел гарантиране на качествено обслужване, Ви уведомяваме, че заявките за продуктите на Солгар ще бъдат доставени до 3 работни дни*
*За пратки до някой определени населени места в страната, където куриерска фирма SPEEDY има конкретен седмичен график за разнос, се спазва съответния график.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

41,49 лв.
Стара цена: 59,27 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.