Kат.номер: SFF200605 SOL
В наличност
Бърза връзка:

СОЛГАР ЧЕСЪН / SOLGAR GARLIC за висок имунитет капсули 500мг х 90

Описание

СОЛГАР ЧЕСЪН  / SOLGAR GARLIC е с антибактериално, противогъбично и антибиотично действие. Ннаричан още „зеления антибиотик" , укрепва имунната система , бори се срещу грипове и настинки, благодарение на веществото в състава му - алицин. Високото съдържание на витамин C в чесънът възпира окисляването на свободните радикали в кръвта, в резултат на което предотвратява множество сърдечно-съдови заболявания. Изключително богат на етерични масла, азотни вещества, на калий, натрий, магнезий, желязо, калций и фосфор, чесънът е  незаменимо средство  в подкрепа на доброто здраве. Полезен помощник за намаляване на липидите в кръвта, намаляване на високото кръвно налягане, предотвратява образуването на атеросклеротична плака и натрупването на тромбоцити. Чесън с намалена миризма. 

Дозировка: Приемат се по 1-2 капсули дневно, за предпочитане по време на хранене.

1 растителна капсула съдържа:

Чесън (Allium sativum) на прах, сертифициран за минималното съдържание на следните ценни съставки в една капсула (0,5 гр.): 500мг

Алицин: 750мкг

Тиосулфат: 800мкг

Алиин: 5000мкг

Гама-глутамил-цистеин: 8000мкг

Продуктът е хранителна добавка и не следва да се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Не превишавайте препоръчителната дозировка за дневен прием. Съхранявайте на място, далеч от достъп на деца! Да се съхранява на стайна температура.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

48,45 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.