-25%Отстъпка -25%Отстъпка
Kат.номер: 54161
В наличност
Срок на годност: 31.12.2022
Бърза връзка:

Витамин Д3 2000 IU За подпомагане на имунната система софтгел капс. х 120

Описание

Витамин Д се нарича още слънчевия витамин, защото се синтезира в тялото по естествен начин - при излагане на кожата на слънчевите лъчи. Този витамин подпомага имунната система, спомага при профилактиката на различни онкологични заболявания като рак на правото и дебелото черво, а една от най-важните му функции е да регулира нивата на калций в кръвта и да се грижи за костната плътност. Освен това Витамин Д се използва при профилактиката и лечението на рахит, при остеопороза, косопад, мокреща екзема, за зарастване на рани и язви.

Витамин Д играе важна роля във функционирането на мускулната тъкан, важен е при тежки физически натоварвания, синтеза на белтъчини и производството на АТФ.

Състав: всяка софгел капсула съдържа 2000 IU (50 мкг) витамин Д3 под формата на холекалциферол.

Употреба: 1 софгел капсула дневно, за предпочитане сутрин, на гладно. 
Не съдържа ГМО. 

Продуктът е хранителна добавка и не следва да се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Не превишавайте препоръчителната дозировка за дневен прием. Съхранявайте на място, далеч от достъп на деца! Да се съхранява на стайна температура.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

 

22,42 лв.
Стара цена: 29,90 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.