-25%Отстъпка -25%Отстъпка
Kат.номер: 54228
В наличност
Срок на годност: 31.12.2020
Бърза връзка:

ДИАС БЮТИ Колаген Комплекс табл. х 60

Описание

Научи повече за здравословните ползви на ДИАС БЮТИ КОЛАГЕН КОМПЛЕКС

ДИАС БЮТИ Колаген Kомплекс е хранителна добавка, предназначена да осигури пълноценна грижа за добрата структура, хидратация и естествения цвят на кожата, за естествена и блестяща коса и за твърди и гладки нокти. Комплексният състав на ДИАС БЮТИ Колаген Комплекс осигурява 3-степенно въздействие – доставя лесно усвоими колагенови пептиди тип I,II и III, стимулира естественото производство на колаген в тялото чрез добавената хиалуронова киселина и подсилва усвояването им и общия имунитет на организма чрез комбинация от витамини и микроелементи с висока концентрация.

Колагенът е влакнест протеин, неразтворим във вода, основен градивен елемент на съединителната тъкан, хрущялите, костите, кожата. Той представлява 25-30% от всички протеини в организма, изгражда до 70% от кожата и достига до 10% от общото тегло на човека. С възрастта тялото ни губи способността си да произвежда колаген. Неговият дефицит се проявява под формата на стареене на кожата, влошаване мекотата и блясъка на косата или счупване и нацепване на ноктите. Колагенови пептиди тип I, II и III в ДИАС БЮТИ Колаген Комплекс са в оптимално съотношение и комбинация и допринасят за добрия външен вид и хидратация на кожата, подпомагат здравината и блясъка на косата, укрепват ноктите.

Хиалуроновата киселина представлява един от основните компоненти на извънклетъчната матрица и е компонент на съединителната, епителната и нервната тъкани. Големи количества се намират в стъкловидното тяло, синовиалната течност и кожата. Нейните антиоксидантни свойства предпазват кожата от свободните радикали, стимулират производството на колаген и участват в други важни биологични процеси в кожата. Хиалуроновата киселина има благоприятен ефект върху кожата, забавяйки стареенето й.

Начин на употреба:

  • Препоръчителна дневна доза: 1 таблетка дневно.
  • Не превишавайте препоръчителната дневна доза.
  • Продуктът не е предназначен за употреба от деца под 6-годишна възраст.
  • Продуктът не трябва да се използва като заместител на разнообразното хранене.
  • Да се съхранява на сухо място под 25°С. Да се съхранява на място, недостъпно за деца.

Количество в 1 таблетка

Комплекс от колагенови пептиди I, II и III

400 mg

Натриев хиалуронат

25 mg

Витамин C

80 mg

Пантотенова киселина

6 mg

Витамин E

6 mg

Фолиева киселина

200 µg

Биотин

50 µg

Витамин D

7.5 µg

Цинк

5 mg

Манган

0.5 mg

Мед

0.25 mg

Селен

20 µg

Продуктът е хранителна добавка и не следва да се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Не превишавайте препоръчителната дозировка за дневен прием. Съхранявайте на място, далеч от достъп на деца! Да се съхранява на стайна температура.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи

29,98 лв.
Стара цена: 39,98 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.