Kат.номер: SFF300072 SOL
В наличност
Бърза връзка:

СОЛГАР КОСА, КОЖА и НОКТИ / SOLGAR SKIN, NAILS AND HAIR иновативна формула за здрава коса, кожа и нокти таблетки 2 х 60

Описание

СОЛГАР КОСА, КОЖА и НОКТИ / SOLGAR SKIN, NAILS AND HAIR уникална нова формула, специално разработена за да подпомага изграждането на колаген и кератин – главни структурни елементи на кожа, нокти и коса. Стимулира еластичността и здравината на кожата, поддържа косата гъста и здрава и подпомага издръжливостта на ноктите. Съдържа органична сяра (МСМ), витамин C, L-пролин, L-лизин, червени водорасли, цинков цитрат и мед, която има антиоксидантно и имуностимулиращо действие. Подходящо за вегетарианци.

Дозировка: Приемат се по 1-2 таблетки дневно, за предпочитане с храната

Уважаеми клиенти,
С цел гарантиране на качествено обслужване, Ви уведомяваме, че заявките за продуктите на Солгар ще бъдат доставени до 3 работни дни*
*За пратки до някой определени населени места в страната, където куриерска фирма SPEEDY има конкретен седмичен график за разнос, се спазва съответния график.

1 таблетка съдържа:

МСМ (метилсулфонилметан): 500мг

Червени водорасли (от семейство коралови) на прах: 75мг

Витамин C (аскорбинова киселина): 60мг

L-лизин (като L-лизин хидрохлорид): 25мг

L-пролин: 25мг

Цинк (като цитрат): 7,5мг

Мед (като глюконат): 1мг

Продуктът е хранителна добавка и не следва да се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Не превишавайте препоръчителната дозировка за дневен прием. Съхранявайте на място, далеч от достъп на деца! Да се съхранява на стайна температура.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

46,42 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.