Kат.номер: W46529
Срок на годност: 30.08.2023
Бърза връзка:

ХУСК / HUSK 100% натурални растителни фибри при запек и лениви черва капсули 500мг x 225

Описание

ХУСК / HUSK100% натурални растителни фибри. Оптимално балансирана хранителна добавка с благоприятни ефекти върху стомаха, червата и общия метаболизъм. Хускът представлява прах от люспите на семената на индийски бял живовляк (хуск), под формата на капсули. Хускът действа благоприятно при запек и лениви черва; раздразнения на дебелото черво; всякакъв вид  диарии; високи нива на "лошия” холестерол и кръвната захар; случаи, когато са желателни по-меки изпражнения - при хемороиди, анални фисури, състояние след ректална или анална хирургия, по време на бременност; всички случаи на необходимост от прием на фибри: при небалансирано хранене, наднормено тегло и др. Подходящ за възрастни и деца над 6 години. Може да се приема от диабетици, лица с алергия към глутен и бременни жени.

Активни съставки: 500мг смлени обвивки от семената на индийски бял живовляк Plantago Ovata forsk.

Начин на употреба: Възрастни и деца над 12 години: 6-9 капсули 1-2 пъти дневно на гладно с 250мл вода. Деца над 6 години: 3 капсули 1-2 пъти дневно на гладно с 250ml вода. При диария Хуск се приема със 100мл вода. Препоръчва се приемът на Хуск да продължи поне 1 месец.

Продуктът е хранителна добавка и не следва да се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Не превишавайте препоръчителната дозировка за дневен прием. Съхранявайте на място, далеч от достъп на деца! Да се съхранява на стайна температура.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

 

 

26,00 лв.
Добави в любими Добави за сравнение
Безплатна доставка над 50.00 лв.