Kат.номер: PH25698
В наличност
Срок на годност: 30.04.2022
Бърза връзка:

УЛТРА ГИНКО+ЖЕН ШЕН табл. х 60

Описание

Оптимално количество Гинко Билоба и Жен Шен

УЛТРА Гинко и Жен Шен доставя 800 мг Гинко Билоба и 400 мг Сибирски Жен Шен (Eleutherococcus senticosus).Тези стандартизирани екстракти от растенията представляват идеална комбинация.

Гинко Билоба дървото гинко се счита за дай- старото дърво на планетата- „живо изкопаемо“, датиращо на повече от 200 милиона години. 

Сибирски Жен Шен е много популярно растение, което е било използвано в Китай и други държави от Азиатския континент в продължение на повече от 2 000 години. Стари писмени документи на древни хербалисти сочат, че те са използвали Жен Шен преди повече от 5 000 години. 

Гинко и Жен Шен са една идеална комбинация с множество поддържащи функции, но са особено полезни при поддържане на здравословно кръвообръщение през забързани периоди от живота на всеки човек. Те често се използват, за да подсилят жизнеността и здравето в дългосрочен план и могат да бъдат особено полезни за спортуващите или просто за всеки, водещ особено напрегнат и трескав начин на живот.

Тялото изразходва огромно количество енергия, за да се поддържа в постоянна повишена степен на готовност. Често продължителният стрес, непълноценното хранене, липсата на сън, излагането на химични токсини от околната среда или психически проблеми могат да доведат до отслабване способността на тялото да поддържа хомеостаза, да доведе до заболявания или по- дълги периоди на слабост.

Когнитивна функция и умствена дейност

Известно е, че Гинко Билоба помага за здравословна микроциркулация на кръвта, като по този начин подкрепя и когнитивната функция. Гинкото е подходящо и при адювантна терапия от антипсихотични медикаменти, също подобрява паметта, способностостта за концентрация, намалява симптомите на забрава.

Сибирският Жен Шен помага на тялото по много начини, както физически, така и психически и може да бъде особено полезен по време на  повишени натоварвания.

Физически постижения

Сибирският Жен Шен и Гинко Билоба са идеална комбинация, с която да помогнем на тялото да повиши физическата работоспособност и издръжливост. Жен Шенът подсилва имунната система като подобрява активирането на Т-лимфоцитите, намалява честотата на следоперативни усложнения, следоперативния болничен престой и времето за възстановяване.

Начин на употреба:

Една или две таблети дневно. Приемете с вода или друга студена напитка.Таблетите не се дъвчат. Не превишавайте препоръчителните дози. Постоянен прием е препоръчителен.

Вижте и останалите продукти в категорията памет и концентрация и имунитет.

Вижте и останалите продукти на VITABIOTICS.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

21,30 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.