Kат.номер: PH24034
В наличност
Бърза връзка:

ВАРИКСИНАЛ / VARIXINAL при разширени вени таблетки х 60

Описание

ВАРИКСИНАЛ / VARIXINAL са специално разработени за хора, страдащи от разширени вени и други проблеми, свързани с хроничната венозна недостатъчност. Допринася за намаляване на отоците в долните крайници и облекчава усещането за тежест и умора в краката.

Активни съставки: Всяка таблетка съдържа: Конски кестен екстракт 1000,0мг; Черна боровинка екстракт 200,0мг; Готу кола екстракт 100,0мг; Див чемшир 800,0мг; Витамин С 250,0мг; Хесперидин  100,0мг

Дозировка: 1 таблетка дневно за най-малко 3 месеца за постигане на максимален ефект. Препоръчва се едновременното използване на Вариксинал таблетки и Вариксинал гел.

Пълното портофило на продуктите на ВАЛМАРК може да откриете ТУК

Продуктът е хранителна добавка и не следва да се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Не превишавайте препоръчителната дозировка за дневен прием. Съхранявайте на място, далеч от достъп на деца! Да се съхранява на стайна температура.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

27,75 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.