Kат.номер: 3457 WN
Срок на годност: 31.12.2020
Бърза връзка:

УЕБЪР НЕЙЧЪРЪЛ КАЛЦИЙ + ВИТАМИН Д3 за здрави стави капс. x 90

Описание

УЕБЪР НЕЙЧЪРЪЛ  КАЛЦИЙ + ВИТАМИН Д3 е комбиниран продукт под формата на софтгел капсули, доставящ необходимата дневна доза калций и витамин D - важни хранителни вещества за здравето на костите. Поддържат здравето на скелетната система. Работят в тандем, за да бъдат максимално полезни на организма. Проучванията показват, че ниският прием на калций е свързан с ниска костна плътност и риск от фрактури. Витамин D стимулира абсорбцията на минерала от организма. Доказано е, че добавянето на витамина самостоятелно и в комбинация с калций спомага за предотвратяване възникването на остеопорозата и намалява риска от фрактури на бедрената кост.

Състав: Съдържание     1 капсула
Калций (карбонат)     600мг
Витамин D3 (холекалциферол)     10мкг

Помощни вещества: Софтгел капсула (глицерин, желатин, титаниев диоксид, пречистена вода), жълт пчелен восък, масло от соеви зърна. Не съдържа: Изкуствени оцветители, подсладители, царевица, соя, млечни продукти, нишесте, пшеница, захар, дрожди, риба, глутен, ядки, черупчести или ГМО.

Начин на употреба: Приемайте по 1 капсула на ден.

Продуктът е хранителна добавка и не следва да се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Не превишавайте препоръчителната дозировка за дневен прием. Съхранявайте на място, далеч от достъп на деца! Да се съхранява на стайна температура.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

26,13 лв.
Добави в любими Добави за сравнение
Безплатна доставка над 50.00 лв.