Kат.номер: SFF55554
Бърза връзка:

ДОКТОРС БЕСТ ВИТАМИН C с УДЪЛЖЕНО ДЕЙСТВИЕ / DOCTOR’S BEST 12 HOUR VITAMIN C в подкрепа на имунната система таблетки 500мг x 60

Описание

ДОКТОРС БЕСТ ВИТАМИН C с УДЪЛЖЕНО ДЕЙСТВИЕ / DOCTOR’S BEST 12 HOUR VITAMIN C e peвoлюциoнeн пpoдyĸт c инoвaтивнa фopмyлa, ĸoйтo cнaбдявa opгaнизмa c oптимaлнa дoзa витaмин C. Cyплeмeнтът e oбoгaтeн c цитpycoви флaвoнoиди и acĸopбил пaлмитaт.

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ: Витамин С с удължено действие е с уникална формула, която поддържа имунната система на организма. Лабораторните изследвания показват, че PureWay – С има високо усвояване от организма, бионаличност и задържане в клетките. Тази повишена бионаличност означава, че PureWay – С има потенциал за по-силно поддържане на здрава невронната функция и повишена активността на имунната система в сравнение с други форми на витамин С. Формулата му съдържа цитрусови биофлаваноиди, които подобряват абсорбaцията му и спомагат за отстраняването на свободните радикали от организма.

УПОТРЕБА: 1 таблетка дневно. За продължително 24-часово покритие, вземете една таблетка Витамин С на всеки 12 часа.
Не съдържа ГМО. Не съдържа Глутен. Не съдържа Соя. Подходящ за вегани. Подходящ за вегетарианци.

СЪСТАВ: в 1 дневна доза (от 1 таблетка): Витамин С (като PureWay – С и аскорбил палмитат) – 500мг
Цитрусови биофлавоноиди (Citrus bioflavonoids) – 50мг

Други съставки: Хидроксипропил метилцелулоза, стеаринова киселина, силициев диоксид, магнезиев стеарат (растителен източник).

Уважаеми клиенти,
С цел гарантиране на качествено обслужване, Ви уведомяваме, че заявките за продуктите на ДОКТОРС БЕСТ ще бъдат доставени до 3 работни дни*
*За пратки до някой определени населени места в страната, където куриерска фирма SPEEDY има конкретен седмичен график за разнос, се спазва съответния график.

Продуктът е хранителна добавка и не следва да се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Не превишавайте препоръчителната дозировка за дневен прием. Съхранявайте на място, далеч от достъп на деца! Да се съхранява на стайна температура.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

29,69 лв.
Добави в любими Добави за сравнение
Безплатна доставка над 50.00 лв.