-15%Отстъпка -15%Отстъпка
Kат.номер: 90213
Срок на годност: 30.06.2022
Бърза връзка:

ДОКТОРС БЕСТ ВИТАМИН C УДЪЛЖЕНО ДЕЙСТВИЕ в подкрепа на имунната система табл. 500мг x 60

Описание

Рeвoлюциoнeн пpoдyĸт c инoвaтивнa фopмyлa, ĸoйтo cнaбдявa opгaнизмa c oптимaлнa дoзa витaмин C. Cyплeмeнтът e oбoгaтeн c цитpycoви флaвoнoиди и acĸopбил пaлмитaт. Лабораторните изследвания показват, че PureWay – С има високо усвояване от организма, бионаличност и задържане в клетките. Тази повишена бионаличност означава, че PureWay – С има потенциал за по-силно поддържане на здрава невронната функция и повишена активността на имунната система в сравнение с други форми на витамин С. Формулата му съдържа цитрусови биофлаваноиди, които подобряват абсорбaцията му и спомагат за отстраняването на свободните радикали от организма.

  •  Подпомага имунната система на организма. 

Състав в 1 дневна доза (от 1 таблетка):

  • Витамин С (като PureWay – С и аскорбил палмитат) – 500мг
  • Цитрусови биофлавоноиди (Citrus bioflavonoids) – 50мг

Haчин нa пpиeмaнe: По 1 таблетка дневно. За продължително 24-часово покритие, вземете една таблетка Витамин С на всеки 12 часа.

Други съставки: Хидроксипропил метилцелулоза, стеаринова киселина, силициев диоксид, магнезиев стеарат (растителен източник).

Продуктът е хранителна добавка и не следва да се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Не превишавайте препоръчителната дозировка за дневен прием. Съхранявайте на място, далеч от достъп на деца! Да се съхранява на стайна температура.

Разгледайте и останалите продукти на ДОКТОРС БЕСТ, които предлагаме в онлайн аптека mypharmacy.bg!

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

22,78 лв.
Стара цена: 26,80 лв.
Добави в любими Добави за сравнение
Безплатна доставка над 50.00 лв.