Kат.номер: 54224
Срок на годност: 31.08.2023
Бърза връзка:

МАГ 6 увеличава енергията табл. х 56

Описание

МАГ 6 хранителна добавка, съдържаща комбинация от магнезий, под формата на органична сол и Витамин В6. МАГ 6 защитава имунната система, намалява умората и повишава енергичността, действа благоприятно върху нервната система и подпомага регулирането на много клетъчни процеси. Магнезият е основен минерал, който има роля в електролитния баланс и поддържа доброто състояние на костите и зъбите. Витамин В6 също допринся за нормалното функциониране на имунната система и регулира хормоналната активност.

Състав в 1 таблетка:

Чист магнезий 48мг (под формата на  магнезиев лактат дихидратат 470мг)
Витамин В6 (пиридоксин хидрохлорид) 5мг

Начин на употреба: Възрастни и деца над 12 години: 1 таблетка (48мг магнезий (470 mg магнезий лактат дихидрат) +  5мг Витамин B6) или 2 таблетки (96мг магнезий (940мг магнезиев лактат дихидратат) + 10мг Витамин В6) дневно преди или по време на хранене.

Продуктът е хранителна добавка и не следва да се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Не превишавайте препоръчителната дозировка за дневен прием. Съхранявайте на място, далеч от достъп на деца! Да се съхранява на стайна температура.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

 

11,90 лв.
Добави в любими Добави за сравнение
Безплатна доставка над 50.00 лв.