Kат.номер: 300248 SOL
Бърза връзка:

СОЛГАР ЧЕСЪН / SOLGAR GARLIC за висок имунитет меки капсули 2 х 100

Описание

СОЛГАР ЧЕСЪН / SOLGAR GARLIC има антибактериално, противогъбично и антибиотично действие.Ннаричан още „зеления антибиотик" , укрепва имунната система , бори се срещу грипове и настинки, благодарение на веществото в състава му - алицин. Високото съдържание на витамин C в чесънът възпира окисляването на свободните радикали в кръвта, в резултат на което предотвратява множество сърдечно-съдови заболявания. Изключително богат на етерични масла, азотни вещества, на калий, натрий, магнезий, желязо, калций и фосфор, чесънът е  незаменимо средство  в подкрепа на доброто здраве. Полезен помощник за намаляване на липидите в кръвта, намаляване на високото кръвно налягане, предотвратява образуването на атеросклеротична плака и натрупването на тромбоцити. С намален мирис без вредни процеси или рафиниране. 

Дозировка: Приема се по 1 мека капсула дневно, за предпочитане по време на хранене.

1 мека капсула съдържа:

Сафлорово масло 284мг

Концентрирано масло от чесън (от приблизително 500мг пресен чесън): 1мг

Продуктът е хранителна добавка и не следва да се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Не превишавайте препоръчителната дозировка за дневен прием. Съхранявайте на място, далеч от достъп на деца! Да се съхранява на стайна температура.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

25,42 лв.
Добави в любими Добави за сравнение
Безплатна доставка над 50.00 лв.