-25%Отстъпка -25%Отстъпка
Kат.номер: 49061
В наличност
Срок на годност: 30.09.2019
Бърза връзка:

СОЛГАР НУТРИ-НАНО КОЕНЗИМ Q10 С АЛФА ЛИПОЕВА КИСЕЛИНА / SOLGAR Nutri-Nano™ CoQ10 WITH ALPHA LIPOIC ACID в полза на сърдечно-съдовата и имунната система меки капсули х 60

Описание

СОЛГАР НУТРИ-НАНО КОЕНЗИМ Q10 С АЛФА ЛИПОЕВА КИСЕЛИНА / SOLGAR Nutri-Nano™ CoQ10 WITH ALPHA LIPOIC ACID съдържа коензим Q10 е известен с важната роля, която има в производството на енергия в митохондриите и ползите, които има за сърдечно-съдовата и имунната система, допринасяйки и като антиоксидант в борбата със свободните радикали. Подсилена формула с алфа-липоева киселина, която според изследванията предпазва тъканите на сърцето, мозъка и нервите от оксидативен стрес. 

Коензимът Q10, разработен според патентованата нанотехнология Nutri-Nano ™ с до три пъти по-голяма бионаличност на CoQ10 и по-бързо действие в организма.

Дозировка: Приема се 1 мека капсула дневно, за предпочитане по време на хранене. 

1 мека капсула съдържа:

Nutri-NanoTM алфа липоева киселина: 50мг

Nutri-NanoTM коензим Q10 (като убикинон): 45мг

Продуктът е хранителна добавка и не следва да се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Не превишавайте препоръчителната дозировка за дневен прием. Съхранявайте на място, далеч от достъп на деца! Да се съхранява на стайна температура.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

78,30 лв.
Стара цена: 104,40 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.