Kат.номер: W46538
Бърза връзка:

АБОФАРМА КСАНАДРЕН за дренаж, отслабване и детоксикация сироп 300мл

Описание

АБОФАРМА КСАНАДРЕН спомага за намаляване задържането на вода в организма, премахването на  токсините и поддържането на нормално телесно тегло, като подпомага естествената функция на организма за отводняване и пречистване. Ксанадрен съдържа растителни екстракти от Ортосифон и Рунянка, които подпомагат дренирането на течности от организма, без това да води до нарушаване на естествения воден баланс на тялото. В състава му влизат и глухарче и бреза, които насърчават физиологичната функция за прочистване на организма, както и горчив портокал, който подпомага поддържането на нормално телесно тегло. Ксанадрен е подходящ при задържане на вода в организма, целулит, подути глезени и стъпала, „тежки крака”.

Активни съставки: Вода, сок от ананас концентрат, бреза(Betula pendula Roth.,листа) титрувани до 1% хиперозид, Ортосифон(Orthosiphon stamineus Benth, листа) титрувани до 0.1% синенсетин, Глухарче ( Taraxacum officinale Weber, корен)титрувани до 2% инулин, горчив портокал(Citrus Aurantium L.,незрели плодове) титрувани до 4% синефрин, Миши уши/Рунянка/ (Hieracium pilosella L.,трева) титрувана до 1% витексин, киселина: лимонена киселина, подсладител: сукралоза, консервант, калиев сорбат.

Дозировка: Препоръчителният прием е 20ml дневно за срок от 1 месец. Ксанадрен се приема по следната схема: Разредете 10мл от съдържанието в половин литър вода и изпийте течността сутринта след закуска и преди обяд. Разредете 10мл от съдържанието в половин литър вода и изпийте течността през деня, след обяда и преди вечеря ( т.е. приемът да е между храненията). Преди употреба разклатете!

Продуктът е хранителна добавка и не следва да се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Не превишавайте препоръчителната дозировка за дневен прием. Съхранявайте на място, далеч от достъп на деца! Да се съхранява на стайна температура.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

 

18,27 лв.
Добави в любими Добави за сравнение
Безплатна доставка над 50.00 лв.