Kат.номер: W27174
В наличност
Срок на годност: 24.09.2021
Бърза връзка:

АРОМА ЛАЙФ ЕТЕРИЧНО МАСЛО ЛИМОН 10мл

Описание

АРОМА ЛАЙФ ЕТЕРИЧНО МАСЛО ЛИМОН подпомага организма да се пребори с инфекциите (при хепатит, респираторно инфекции, простуди, грип, бронхит, синузит, температура, главоболие); при използване за ароматизиране на въздуха предотвратява разпространението на инфекции; препоръчва се за извеждане на шлаки, при  целулит. Помага при главоболие, гадене, световъртежи, предизвикани от преумора. Намалява кървенето на рани на кожата и венците, има бактерицидно действие; избелва зъбния емайл и предпазва от развитието на кариес, освежава устната кухина. Добавянето на масло от лимон в козметични кремове или масажно масло помага при проблемна кожа, избелва пигментни петна, подобрява цвета на лицето, ликвидира мрежата от вени. Ваните за ръце с масло от лимон ефикасно укрепват и избелват ноктите.

Употреба: аромалампа, инхалации, гаргара, ароматизатор за въздух, вана, масаж.

Съчетава се добре с други цитрусови и флорални аромати, както и с повечето други етерични масла. В случай, че дадена смес от масла има неясна или неприятна миризма, добавянето на няколко капки лимоново масло ще подобрят аромата.

Внимание: Противопоказно за епилептици, хипотоници, при химиотерапия, кърмещи и бременни жени, деца, хора с индивидуална непоносимост към лимон. Да не се нанася на кожата непосредствено преди излагане на слънце! При нанасяне върху лигавиците – да се разрежда с базисно масло!

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

3,35 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.