-15%Отстъпка -15%Отстъпка
Kат.номер: 51269
В наличност
Срок на годност: 31.12.2021
Бърза връзка:

УРИАЖ БЕБЕ КОМПЛЕКТ Подхранващ почистващ крем за бебета и деца 500мл + Хидратиращо мляко за лице и тяло 200мл

Описание

Uriage Bebe Подхранващ почистващ крем за бебета и деца 500мл

Почистващ и подхранващ крем подходящ за деликатните коса, лице и тяло на бебето, който деликатно измива, защитава от твърдата вода, като същевременно интензивно хидратира и омекотява. Уриаж бебе подхранващ крем е с почистваща база без съдържание на сапун, с физиологично рН, за нежно премахване на всякакви замърсявания. Кремът съдържа 1/3 подхранващо мляко, което запазва хидролипидния защитен филм и предотвратява изсушаващия ефект на твърдата вода. Продуктът е препоръчван и използван в родилните отделения и е с изключителен респект към физиологичния баланс на кожата. Използвайте единствено за външна употреба. Избягвайте контакт с очите и използвайте преди изтичане на срока за годност. Съхранявайте на място недостъпно за деца и далеч от пряка слънчева светлина.

Uriage Bebe Хидратиращо мляко за лице и тяло 200мл

Изключително нежно бебешко мляко за лице и тяло, което връща комфорта на кожата, като успокоява раздразненията в следствие на изсушаване, възстановява еластичността, овлажнява интензивно и дълготрайно. Уриаж бебешко мляко прави кожата мека, подхранена и защитена от изсушаване. Препоръчва се и се използва в родилните отделения. Благодарение на Термалната вода Uriage и овлажняващ глицерин, комфортът на кожата е изцяло възстановен. Маслата от карите и илипе интензивно подсилват и балансират кожата, а комбинацията от алое вера и Термална вода Uriage има успокояващ кожата ефект. Използвайте единствено за външна употреба. Избягвайте контакт с очите и използвайте преди изтичане на срока за годност. Съхранявайте на място недостъпно за деца и далеч от пряка слънчева светлина.

Начин на употреба

Uriage Bebe Подхранващ почистващ крем за бебета и деца 500мл
Нанасяйте върху влажна кожа и изплаквайте добре. Да се ​​избягва контакт с очите.

Uriage Bebe Хидратиращо мляко за лице и тяло 200мл

Нанасяйте върху идеално чистата и подсушена кожа на вашето дете, като леко и нежно масажирате.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

26,84 лв.
Стара цена: 31,58 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.