Kат.номер: W51897
Срок на годност: 30.09.2021
Бърза връзка:

А-ДЕРМА ДЕРМАЛИБУР+ Защитен крем 100мл ПРОМО

Описание

А-ДЕРМА ДЕРМАЛИБУР+ е защитен крем за раздразнена кожа, който подсилва естествената кожна бариера и допринася за дълготрайна защита на раздразнената кожа, подложена на агресивни фактори като: климатични условия (вятър и студ), вода (морска и в басейни), метали, предизвикващи раздразнение, химични агенти (детергенти, почистващи продукта за бита и др.). Подходящ е за всеки тип раздразнение; лице, ръце, тяло, външни лигавици;кърмачета, деца и възрастни. Резултати: благодарение на ефекта „втора кожа“, предпазва от външни агресивни фактори и спомага за възстановяване на епидермиса. Кожата е успокоена, с възстановен комфорт и по-голяма еластичност.

Начин на употреба: Нанасяйте 1 до 2 пъти дневно върху зоните, които се нуждаят от протекция, преди излагане на даден фактор, например преди плуване.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

 

 

20,60 лв.
Безплатна доставка над 50.00 лв.