Kат.номер: SFF48801
В наличност
Срок на годност: 30.10.2021
Бърза връзка:

БИОДЕРМА КОМПЛЕКТ НОДЕ ФЛУИД Ежедневен шампоан за всеки тип коса 200мл / СЕБИУМ Гел-Мусан 45мл

Описание

БИОДЕРМА НOДE ФЛУИД ШАМПОАН / BIODERMA NODE FLUIDE SHAMPOOING е ежедневен шампоан за всеки тип коса, който може да се използва и от бебета, деца и юноши. Специално създаден, за да почиства цялата коса, дори ако е по-фина и деликатна. Съдържа нова подобрена формула на естествения комплекс D.A.F. Почиства нежно косата. Съдържа антистатични съставки. Прави косата бляскава и еластична. Има лек аромат и не съдържа натриев лаурет сулфат.

Начин на употреба: Нанесете Биодерма Ноде Флуид шампоан сутрин и/или вечер всеки ден с нежни масажни движения на скалпа. Изплакнете обилно и повторете отново.

БИОДЕРМА СЕБИУМ Гел-мусан е ежедневен измиващ гел за комбинирана и мазна кожа и кожа, склонна към акне. Нежно почиства кожата, коригира качеството на себума, предотвратява разширяването на порите.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

 

24,95 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.