-50%Отстъпка -50%Отстъпка
Kат.номер: 50869
Срок на годност: 30.10.2020
Бърза връзка:

РЕНЕ ФЮРТЕРЕР АБСОЛЮ КЕРАТИН МАСКА / RENE FURTERER ABSOLUE KERATINE RENEWAL MASK възраждаща маска за силно увредена коса 200мл

Описание

РЕНЕ ФЮРТЕРЕР АБСОЛЮ КЕРАТИН МАСКА / RENE FURTERER ABSOLUE KERATINE RENEWAL MASK  е крайната грижа за защита и подобряване на състоянието на изключително повредена коса. Растителният кератин, съдържащ екстракт от соеви протеини и микро-протеини от пшеница, наподобява естествен кератин за коса, за да запълни пукнатини и да засили крехките нишки. Биоциментините уплътняват и изглаждат кожните кутикули, а маслото от Camelina предпазва косата от увреждане на околната среда и придава отличен блясък. С възраждащата маска без отмиване от серията АБСОЛЮТ КЕРАТИН на RENE FURTERER косата е възстановена, реструктурирана, гъвкава и блестяща.

Начин на употреба: Нанесете след шампоана, като масажирате скалпа и косата. Оставете да подейства от 5 до 8 минути в зависимост от състоянието на косата. Разрешете и изплакнете обилно с хладка вода.

Серията ABSOLUE KERATINE e интензивна грижа за косата, повредена от химическата и топлинна обработка. Визуално укрепва и възстановява нишките със смес от растителен кератин, дълбоко хидратиращо масло Camelina и богати на липиди Biocymentine. Богати на аминокиселини, керамиди и мастни киселини, продуктите на серията ABSOLUE KERATINE защитават и превръщат обработените нишки от сърцевината на косъма, за да обновят мекотата, блясъка и цялостното здраве на косата и скалпа.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

31,05 лв.
Стара цена: 62,10 лв.
Добави в любими Добави за сравнение
Безплатна доставка над 50.00 лв.

Подобни продукти