-20%Отстъпка -20%Отстъпка
Kат.номер: 50881
В наличност
Срок на годност: 31.01.2021
Бърза връзка:

РЕНЕ ФЮРТЕРЕР КАРИТЕ КРЕМ ЗА ИНТЕНЗИВНО ПОДХРАНВАНЕ / RENE FURTERER KARITE REVITALIZING CREAM FOR INTENSE NOURISHING ревитализаращ крем за интензивно подхранване 100мл

Описание

РЕНЕ ФЮРТЕРЕР КАРИТЕ КРЕМ ЗА ИНТЕНЗИВНО ПОДХРАНВАНЕ / RENE FURTERER KARITE REVITALIZING CREAM FOR INTENSE NOURISHING e тип маска за коса подходяща за третиране в дълбочина на много суха и увредена коса. Богатото на есенциални мастни киселини масло от КАРИТЕ (Ший) защитава от UV лъчите и реконструктурира, а кокосовото масло подхранва косъма. Съдържанието на фосфолипидите в ревитализиращият крем за интензивно подхранване  от серията KARITE на RENE FURTERER възстановява косата и й придава блясък, като я прави лесна и бързо за оформяне.

Начин на употреба: Нанесете след шампоана след като изцедите излишната вода. Оставете на подейства на косата 5 минути. Изплакнете обилно с хладка вода.

Серията KARITE - заедно с маслото от Ший от западна Африка и патентования комплекс Cimentrio на René Furterer, продуктите допълват хидратацията, за да възстановят сухата коса без да отнемат обема й. Богати на есенциални мастни киселини, витамини и антиоксиданти, които предпазват от агресорите на околната среда серията KARITE интензивно хидратира и изглажда косата, за да я остави копринено мека и бляскава.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

28,12 лв.
Стара цена: 35,15 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.

Подобни продукти