-20%Отстъпка -20%Отстъпка
Kат.номер: 50874
В наличност
Срок на годност: 30.07.2020
Бърза връзка:

РЕНЕ ФЮРТЕРЕР ОКАРА МАСКА / RENE FURTERER OKARA MASK GREY, WHITE AND PLATINUM BLONDE маска за изрусена коса и кичури 150мл

Описание

РЕНЕ ФЮРТЕРЕР ОКАРА МАСКА / RENE FURTERER OKARA MASK GREY, WHITE AND PLATINUM BLONDE подхранва и възстановява чувствителната и боядисана коса. Растителният екстракт от OKARA възстановява косата, а известният с антиоксидантни и хранителни свойства екстракт от акациев мед предотвратява жълтите тонове като същевременно прави косата гладка и мека. Маската за изрусена коса и кичури от серията OKARA на RENE FURTERER е с кремообразна текстура,а резултатите са перфектно копринена и сияйна коса.

Начин на употреба: Нанесете след шампоан, като отцедите излишната вода. Разнесете кичур по кичур и оставете да подейства за около 2 минути, след това изплакнете обилно с хладка вода.

Серията OKARA на RENE FURTERER e разработена за боядисан коса. С комбинация от екстракти от Хамамелис и соя, продуктите запазват и подобряват цвета си, тъй като ремонтира кожните увреждания. Богато на антиоксиданти, които предотвратяват избледняването на цветовете и защитават от нападения срещу околната среда, колекцията OKARA на RENE FURTERER засилва дълголетието и жизнеността на цветовете, като същевременно подобрява мекотата, блясъка и цялостното здраве на боядисаната коса.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

40,66 лв.
Стара цена: 50,82 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.

Подобни продукти