-50%Отстъпка -50%Отстъпка
Kат.номер: 50867
В наличност
Срок на годност: 28.02.2021
Бърза връзка:

РЕНЕ ФЮРТЕРЕР АБСОЛЮ КЕРАТИН ШАМПОАН / RENE FURTERER ABSOLUE KERATINE RENEWAL SHAMPOO възраждащ шампоан за силно увредена коса 200мл

Описание

РЕНЕ ФЮРТЕРЕР АБСОЛЮ КЕРАТИН ШАМПОАН / RENE FURTERER ABSOLUE KERATINE RENEWAL SHAMPOO е изключително богат на съставки, които спомагат за преработването на изключително повредена коса. Растителният кератин, съдържащ екстракт от соеви протеини и микро-протеини от пшеница, наподобява естествен кератин за коса, за да запълни пукнатини и да засили крехките нишки. Биоциментините уплътняват и изглаждат кожните кутикули, а маслото от Camelina предпазва косата от увреждане на околната среда и придава отличен блясък. Отличен за честа употреба възраждащият шампоан от серията АБСОЛЮТ КЕРАТИН на RENE FURTERER прави косата възстановена, гладка и лесна за разресване. Без силикони.

Начин на употреба: Нанесете върху мокра коса и масажирайте скалпа. Изплакнете обилно с хладка вода.

Серията ABSOLUE KERATINE e интензивна грижа за косата, повредена от химическата и топлинна обработка. Визуално укрепва и възстановява нишките със смес от растителен кератин, дълбоко хидратиращо масло Camelina и богати на липиди Biocymentine. Богати на аминокиселини, керамиди и мастни киселини, продуктите на серията ABSOLUE KERATINE защитават и превръщат обработените нишки от сърцевината на косъма, за да обновят мекотата, блясъка и цялостното здраве на косата и скалпа.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

15,15 лв.
Стара цена: 30,30 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.