Kат.номер: 51334
В наличност
Срок на годност: 31.01.2021
Бърза връзка:

РЕНЕ ФЮРТЕРЕР ТРАВЕЛ ТРИФАЗИК Шампоан 50мл + ФОРТИСЕА Шампоан 50мл + КОМПЛЕКС 5 етерични масла 3мл

Описание

Трифазик стимулиращ шампоан комбинира две изключително ефективни ключови активни съставки против косопад - ATP и естествен екстракт от Pfaffia, със стимулиращите сили на микроелементите от етерични масла. Освен добре почистена, косата става по-устойчива, лесна за разресване, мека и блестяща. Скалпът е укрепен и заздравен, а косопадът - предотвратен.

Активни съставки:

  • Екстракт от пфафия - произхожда от тропическите гори на Амазонка. Pfaffia или още познат като бразилски женшен, е едно от най-известните растения в традиционната медицина. Притежава ненадмината сила: увеличава доставянето на важни елементи на косата и активира растежния фактор VEGF, което подобрява микро-циркулацията и стимулира растежа. Изключително ефективна е за предотвратяване загубата на коса, в резултат на което бива патнтована.
  • Етерично масло от портокал - внесен от подножието на Хималаите от португалски изследователи, сладкият портокал е рядък плод до първата половина на 20-ти век. Етеричното масло, извлечено от кората му, е известно със своя лек аромат и успокояващи свойства. Също така е ефективно почистващо и стимулиращо микроциркулацията средство.
  • Етерично масло от лавандула - открит в Персия в древни времена, с уникалния си парфюмен аромат този малък синкаво-лилав цвят е бил използван от римляните за ароматизиране на ваните им. Скъпоценното етерично масло, получено чрез парна дестилация на цвета на лавандулата, е известно със своите антисептични и релаксиращи свойства.
  • Етерично масло от розмарин - розмаринът, който от латински се превежда като "лазурна роса", произхожда от средиземноморския басейн. Използвано от египтяните заради многобройните си лечебни свойства, етеричното масло от растението притежава тонизиращи косата свойства. Стимулира микроциркулацията в скалпа и се бори с косопада. Неговата почистваща сила го прави ефективно натурално средство за борба с пърхота.

Начин на употреба: Нанесете умерено количество от стимулиращия шампоан на мокра коса и масажирайте с кръгови движения от шията до върха на главата. Оставете за 1 до 3 минути. Изплакнете обилно, за предпочитане със студена вода, за да може порите да се свият и стегнат. Подходящ за честа употреба.

Фортисея енергизиращия шампоан захранва и осигурява основни хранителни вещества и елементи, които произвеждат енергия, за да подсилят всеки тип коса на дневна база. Богато в гуарана и активни биосфери, съдържащи стимулиращи етерични масла, геловата му структура стимулира и зарежда скалпа, за да подсили косата от корените.

Активни съставки:

  • Гуарана - богата на микроелементи и витамини, укрепва фоликулата на косата;
  • Етерично масло от портокал - почистващи и успокояващи свойства, стимулант за микроциркулация; 
  • Етерично масло от лавандула - антисептично действие; 
  • Етерично масло от розмарин - естествено почистващо средство за борба с пърхота и косопада;

Начин на употреба: Нанесете върху мокра коса. Масажирайте добре до образуването на пяна и оставете за 1-3 минути. Изплакнете обилно с хладка вода.

Комплекс 5, стимулиращ, регенериращ и концентиран растителен екстракт част от основната грижа за вашата коса. Благодарение на уникалната си формула, грижата за вашата коса започва още от корените, а  резултатът е пречистен и тонизаран скалп, подхранена и възстановена коса. В състава на продукта влизат 53% чисти етерични масла от лавандула и портокал, които стимулират микроциркулацията на скалпа, действат оздравяващо на косата и засилват растежа на здрава и подхранена коса. Активните съставки са прецизно подбрани заради техните антисептични и регенериращи свойства.

Активни съставки: 53% от състава на продукта са старетелно подбрани чисти растителни етерични масла от лавандула и портокал. Антисептик - освежа и тонизира скалпа в дълбочина, започвайки грижата от корените. Стимулира микроциркулацията на скалпа, което засилва нейният бърз растеж и действа възстановяващо на косата. Продукта е подходящ при третиране на вашата коса с сешоар и преса. Състава на продукта не съдържа сулфати, парабени, силикони и натриеф хлорид.

Начин на употреба: Нужното количество от продукта се втрива върху скалпа на мокра или суха коса. Не изплаквайте. Да се избягва контакт с очите, в случай че част от продукта попадне в очите да се отмие обилно с вода.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

10,60 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.