-20%Отстъпка -20%Отстъпка
Kат.номер: 50864
В наличност
Срок на годност: 31.12.2025
Бърза връзка:

РЕНЕ ФЮРТЕРЕР ВЕГЕТАЛ СТАЙЛИНГ ЛАК ЗА КОСА / RENE FURTERER VEGETAL STYLING SCULPTING SPRAY растителна лак за коса 300мл

Описание

РЕНЕ ФЮРТЕРЕР ВЕГЕТАЛ СТАЙЛИНГ ЛАК ЗА КОСА / RENE FURTERER VEGETAL STYLING SCULPTING SPRAY е стилизиращ продукт подходящ за ежедневна употреба и за всеки тип коса. Използвайки Sculpturing spray вие ще придадете на вашата коса един завършен вид, който ще има дълготраен ефект. Sculpturing spray за коса е от серията VEGETAL STYLING  и е подходящ за използване в горещите летни дни, тъй като съдържа какиле и витамин В5, които няма да позволят прекомерната загуба на влага от косата и  ще придаде копринено мек блясък. Чрез Sculpturing spray косата е по-еластична, жизнена и красива. Продукта не съдържа парабени, силикони, сулфати и натриев хлорид.

Начин на употреба: РЕНЕ ФЮРТЕРЕР ВЕГЕТАЛ СТАЙЛИНГ Растителен лак за коса се нанася върху суха коса. Sculpturing spray се пръска на разстояние от около 20см, след като сте оформили желаната прическа.

Серията VEGETAL STYLING на RENE FURTERE позволява да оформите косата в най-различни стилове, като в това време запазва здравината ѝ, оповавайки се на екстракта от Какиле и витамин В5. Какилето е студоиздържливо растение, обитаващо крайморските брегове, което притежава месестата структура със свойството да задържа вода. VEGETAL STYLING осигурява дълбока хидратация за привлекателна и жизнена коса красиво оформена в желания от Вас стайлинг.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

20,56 лв.
Стара цена: 25,70 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.