Kат.номер: 50872
В наличност
Срок на годност: 30.08.2020
Бърза връзка:

РЕНЕ ФЮРТЕРЕР ВЕГЕТАЛ СТАЙЛИНГ ПАСТА ЗА КОСА / RENE FURTERER VEGETAL STYLING SCULPTING WAX растителна паста за коса 50мл

Описание

РЕНЕ ФЮРТЕРЕР ВЕГЕТАЛ СТАЙЛИНГ ПАСТА ЗА КОСА / RENE FURTERER VEGETAL STYLING SCULPTING WAX е продукт подходящ за ежедневна употреба и за всеки тип коса. Sculpting wax представлява вакса, чийто съставки, предимно екстракт от глина, позволяват лесното оформяне на желаната прическа. Sculpting wax е подходящ за използване, когато желаете да придадете и лек матов ефект на вашата прическа, фиксирайки я в определена форма. Благодарение на екстракта от какиле и витамин B5 всеки косъм е хидратиран в сърцевина, а косата е по-еластична, жизнена и красива. Продукта не съдържа парабени, силикони, сулфати и натриев хлорид.

Начин на употреба: РЕНЕ ФЮРТЕРЕР ВЕГЕТАЛ СТАЙЛИНГ Растителна паста за коса се нанася върху краищата на вашата коса. За да нанесете продукта по-лесно, навлажнете пръстите на ръцете и след това нанесете за постигане на желаната прическа.

Серията VEGETAL STYLING на RENE FURTERE позволява да оформите косата в най-различни стилове, като в това време запазва здравината ѝ, оповавайки се на екстракта от Какиле и витамин В5. Какилето е студоиздържливо растение, обитаващо крайморските брегове, което притежава месестата структура със свойството да задържа вода. VEGETAL STYLING осигурява дълбока хидратация за привлекателна и жизнена коса красиво оформена в желания от Вас стайлинг.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

22,70 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.