-20%Отстъпка -20%Отстъпка
Kат.номер: 50865
В наличност
Срок на годност: 31.12.2025
Бърза връзка:

РЕНЕ ФЮРТЕРЕР ВЕГЕТАЛ СТАЙЛИНГ ПЯНА ЗА КОСА / RENE FURTERER VEGETAL STYLING STYLE CREATE растителна пяна за коса 200мл

Описание

РЕНЕ ФЮРТЕРЕР ВЕГЕТАЛ СТАЙЛИНГ ПЯНА ЗА КОСА / RENE FURTERER VEGETAL STYLING STYLE CREATE е продукт подходящ за ежедневна употреба и за всеки тип коса. Style Create е поднесен под формата на стилизираща пяна, чийто съставки запазват естествения вид на косата и в същото време ѝ придават обем и плътност. Style Create е подходяща за горещите летни дни, тъй като няма да позволи прекомерната загуба на влага от косата. Благодарение на екстрактът от какиле и витамин B5 всеки косъм е хидратиран в сърцевина, а косата е по-еластична, жизнена и красива. Продукта не съдържа парабени, силикони, сулфати и натриев хлорид.

Начин на употреба: РЕНЕ ФЮРТЕРЕР Растителна пяна за коса се нанася върху суха коса. Style Create се втрива в основата, за да придаде повдигащ ефект.

Серията VEGETAL STYLING на RENE FURTERE позволява да оформите косата в най-различни стилове, като в това време запазва здравината ѝ, оповавайки се на екстракта от Какиле и витамин В5. Какилето е студоиздържливо растение, обитаващо крайморските брегове, което притежава месестата структура със свойството да задържа вода. VEGETAL STYLING осигурява дълбока хидратация за привлекателна и жизнена коса красиво оформена в желания от Вас стайлинг.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

18,16 лв.
Стара цена: 22,70 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.