-30%Отстъпка -30%Отстъпка
Kат.номер: 50884
В наличност
Срок на годност: 30.10.2020
Бърза връзка:

РЕНЕ ФЮРТЕРЕР КАРИТЕ НУТРИ Подхранващ шампоан за много суха коса и скалп 150мл

Описание

РЕНЕ ФЮРТЕРЕР КАРИТЕ ШАМПОАН / RENE FURTERER KARITE NOURISHING SHAMPOO FOR VERY DRY HAIR AND SCALP e изобилие от нежност и защита за косата. Сухите краища са възстановени, меки и лъскави. Богатото на есенциални мастни киселини масло от КАРИТЕ (Ший) защитава от UV лъчите и реконструктуира, а кокосовото масло подхранва косъма. Съдържанието на фосфолипидите в подхранващият шампоан за много суха коса и скалп от серията KARITE на RENE FURTERER възстановява косата и й придава блясък.

Начин на употреба: Нанесете върху мокра коса и масажирайте скалпа. Изплакнете обилно с хладка вода.

Серията KARITE - заедно с маслото от Ший от западна Африка и патентования комплекс Cimentrio на René Furterer, продуктите допълват хидратацията, за да възстановят сухата коса без да отнемат обема й. Богати на есенциални мастни киселини, витамини и антиоксиданти, които предпазват от агресорите на околната среда серията KARITE интензивно хидратира и изглажда косата, за да я остави копринено мека и бляскава.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

 

17,32 лв.
Стара цена: 24,75 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.