-15%Отстъпка -15%Отстъпка
Kат.номер: 51350
В наличност
Срок на годност: 31.03.2021
Бърза връзка:

ГАЛЕНИК КИТ СЪВЪРШЕНА КОЛЕКЦИЯ незаменими шедьоври АКВА ИНФИНИ Хидратиращ лосион 40мл / СЕКРЕТ ДЕКСЕЛЕНС Дневен крем 15мл / БЮТИ ДЕ НЮИТ Нощна грижа 15мл

Описание

Моите незаменими шедьоври на ефикасност и чувственост.

Козметичен лосион Aqua Infini: умножава ефикасността на всички грижи. Хидратиращият лосион за лице, който дарява кожата с интензивна свежест, хидратация и копринена мекота и я подготвя за последващите ежедневни грижи. Лосионът на Галеник притежава свежа текстура, с флорални нотки на лотос и божур над воал от мускус и кехлибар, която нежно въвежда кожата за всички последващи грижи за нея. Иновативната формула на лосиона съдържа розата на Ерихон, която може да се открие в мексиканската пустиня на Чихуахуа. Тя се изпълва с утринната роса, за да оцелее при екстремните температури в пустинята. Това растение на прераждането притежава изключителната способност да консервира уловената влага от заобикалящата външна среда в сърцето на клетките си, благодарение на порести протеини. Лосионът притежава хиалуронова киселина и желиращи полимери, които спомагат за хидратацията на кожата, като съхраняват водата в нея. След употребата на лосиона кожата е добре стегната и сияйна. За по-ефикасни резултати използвайте в комбинация с крем за лице от същата серия.

Нанасяйте сутрин или вечер на лицето и шията директно без да използвате тампон след като го почистите.

Обем: 40мл

Кремът SECRET D’EXCELLENCE намалява всики признаци на старене, изглажда бръчките, има хидратиращо действие и изравнява тена. Основната активна съставка е екстракт от снежни водорасли, които съществуват при най-тежките метеорологични условия на земята и създават молекули за дълголетие, които запазват малдостта на кожата. Съдържа още и витамините B3, E и C, които имат антиоксидантно действие и изглаждащ ефект. Комбинацията от хиалуронова киселина и глицерин нежно хидратира кожата. Всички съставки са включени в специална галенова структура, наречена "Кристално сливане" (Cristal Fusion). Тази формула позволява постепено и пълно усвояване на снежните водорасли, които бавно се разтапят под влияние на температурата на кожата

Нанасяйте сутрин или вечер по лицето, деколтето и шията.

SECRET D’EXCELLENCE е екслузивна анти-ейдж грижа, която предоставя на жените увереност, че кожата им може да бъде съхранена, млада и съвършена, без значение от възрастта. Galenic отриха съкровената тайна за съвършената красота на кожата. Снежните водорасли, притежават уникален агент, чрез който имат способност да спират своя биологичен часовник. По този начин Снежните водорасли си осигуряват вечна младост. Ако вие искате да изгладите бръчките си, да хидратирате кожата си и да изравните тена си, то Galenic ви дава възможност да го постигнете, чрез серията си SECRET D’EXCELLENCE. За дамите, които искат стегнат, свеж и изваян вид на лицето си, могат да се доверят на „замразяващите“ свойства на Снежните водорасли.

Обем:15мл

Нощният хроно-активен гел BEAUTÉ DE NUIT на лаборатории Galenic, има мощна регенираща сила, която действа през цялата нощ. На сутринта кожата е по-млада и по сияйна. С активният си агент в папаята, хроно-активният гел елиминира мъртвите клетки. Ремоделиращата микро-протеаза, която се съдържа в папаята, премахва мъртвия слой от клетки и разкрива естествения тен на кожата всяка сутрин. За хидратация Galenic използват допълнително растителен глицерин, глюкоза и сорбитол, а за консервиране на водата в клетките ултра-концентрирана Хиалуронова киселина. 

BEAUTÉ DE NUIT предлага една пълзотворна нощна грижа със силна възстановяваща сила, която има ефект през цялата нощ и се грижи за една млада и сияйна кожа при събуждане. Основната активна съставка е ремоделираща макро-протеаза, която се съдържа в папаята и елиминира мъртвите клетки на кожата и изкарва на показа естествено изкрящия тен. Съдържа още и поддържащите съставки растителен глицерин, сорбитол и глюкоза, които имат хидратиращо действие. Високо концентрираната хиалуронова киселина консервира водата в сърцето на кожата през цялата нощ. Всички съставки са събрани в специално изработена галенова формула, обогатена на вода. Тя включва хроно-пач гелът ТМ, който спомага за максималния ефект на макро-протеазата и дава на кожата една продължителна хидро-инфузия.

Нанасяйте вечер фин слой по цялата повърхност на лицето и шията.

Обем:15мл
Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

37,06 лв.
Стара цена: 43,60 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.