Kат.номер: 51309
В наличност
Срок на годност: 31.05.2022
Бърза връзка:

НУКС МАРВЕЯНС ЕКСПЕРТ КОМПЛЕКТ Крем за суха кожа 50мл / Околоочен крем 15мл

Описание

НУКС МАРВЕЯНС БОГАТ УПЛЪТНЯВАЩ КРЕМ / NUXE MERVEILLANCE EXPERT CORRECTING RICH ENRICHED CREAM DRY TO VERY DRY SKIN е разработен специално за суха и много суха кожа, който постепенно изглажда дълбоките бръчки, има лифтинг ефект, интензивно хидратира, подхранва и възтановява тонуса, прави кожата видимо по-млада и приказно ухаеща. Формулиран специално за нуждите на дехидратираната, опъната кожа, Nuxe Merveillance Expert Correcting Cream for Visible Lines for Very Dry Skin съдържа безценни екстракти от син лотос и божур, които помагат на лицето Ви да релаксира и запълват бръчките по него. Резултатът е един по-младежки вид с озарена текстура на кожата и без намек за напрежение и тревога. Деликатният флорален аромат ще Ви напомня, че носите на лицето си нещо наистина специално. Ползвайте единствено за външна употреба. Избягвайте контакт с очите и използвайте преди изтичане на срока за годност. Съхранявайте на място недостъпно за деца и далеч от пряка слънчева светлина. Нанасяйте крема против бръчки за нормална кожа сутрешно време на чиста кожа на лицето и шията.

НУКС МАРВЕЯНС ОКОЛООЧЕН КРЕМ / NUXE MERVEILLANCE EXPERT LIFTING EYE CREAM е подходящ за всеки тип кожа, който постепенно изглажда дълбоките бръчки, премахва тъмните кръгове, същевременно прибира торбичките и повдига кожата, интензивно хидратира, подхранва и възтановява тонуса, придава отпочинал, свеж и младежки вид. С висока концентрация на формулата Daylily Oléoactif и растителен кофеин, продуктът ефективно се бори с дълбоките бръчки в зоната около очите и противодейства на загубата на тонус. Сенките са заличени, а торбичките са видимо прибрани. Ползвайте единствено за външна употреба. Избягвайте контакт с очите и използвайте преди изтичане на срока за годност. Съхранявайте на място недостъпно за деца и далеч от пряка слънчева светлина. Нанасяйте крема сутрин и / или вечер върху околоочния контур.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

58,98 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.