-10%Отстъпка -10%Отстъпка
Kат.номер: 51266
В наличност
Срок на годност: 31.12.2022
Бърза връзка:

НУКС НУКСЕЛЕНС ДНЕВЕН ФЛУИД МЛАДОСТ 50мл + ПОДМЛАДЯВАЩ ОКОЛООЧЕН КРЕМ 15мл КОМПЛЕКТ

Описание

НУКС НУКСЕЛЕНС ДНЕВЕН ФЛУИД МЛАДОСТ/ NUXE NUXELLENCE ECLAT е предназначен за всякакъв тип кожа, придаващ младежки вид, като стяга, изглажда и озарява, благодарение на уникалната формула с Хиалуронова киселина и екстракт от пасифлора, които обогатяват сърцевината на клетките на кожата, помагайки им да поддържат оптимални нива на енергия. Ден след ден кожата е сияйна и изглежда по-млада, благодарение на коректорите на пигмента, с които Nuxe Nuxellence Eclat Revealing Anti-aging Day Fluid е обогатен. Антиейдж флуидът е с 10 патента и е подходящ за всички видове кожа. Продуктът се състои от минимум 85% естествени съставки (в това число екстракти от пасифлора, анчуса, мак и какао). Без парабени, кремът не запушва порите и не води до появата на комедони. Ползвайте единствено за външна употреба. Избягвайте контакт с очите и използвайте преди изтичане на срока за годност. Съхранявайте на място недостъпно за деца и далеч от пряка слънчева светлина.

Нанасяйте дневния флуид сутрин, самостоятелно или под обичайния дневен крем. За оптимални резултати вечер нансяйте детоксикиращя нощен флуид.

НУКС НУКСЕЛЕНС ПОДМЛАДЯВАЩ ОКОЛООЧЕН КРЕМ / NUXE NUXELLENCE EYES ANTI-AGING CARE запазва младежкия вид на деликатната зона около очите, поддържайки я гладка, еластична и озарена. Nuxellence® Eye Area Anti-aging Product е с формула, която съдържа екстракт от пасифлора и натурална хиалуронова киселина, които спомагат за поддържането на оптимални нива на енергия в клетките, за по-младежки вид и сияйна кожа около очите. Околоочния крем на Нукс притежава разкрасяваща и озаряваща текстура, която пасва на всички нюанси на кожата, в комбинация с охлаждащ апликатор от последно поколение, те помагат за редуциране на фините линии, зачервяванията и появата на тъмни кръгове. След употребата на крема зоната на околоочния контур е изгладена и озарена, тъмните кръгове и торбичките са премахнати, а бръчките и фините линии - коригирани. Всички признаци на умора са заличени, а околоочния контур е видимо подмладен.

Ползвайте единствено за външна употреба. Избягвайте контакт с очите и използвайте преди изтичане на срока за годност. Съхранявайте на място недостъпно за деца и далеч от пряка слънчева светлина.

Нанасяйте околоочния крем Nuxe Nuxellence сутрин и / или вечер в зоната около очите. Нарисувайте три точки с помощта на апликатора: една под извивката на веждата, една във вътрешния ъгъл на окото и една непосредствено под него. Загладете долния клепач с леки движения на апликатора в посока отвътре навън. Повторете върху горния клепач, обхващайки цялата арка на веждата, без да пропускате и зоната между веждите. Разнесете текстурата навън, чак до слепоочията, използвайки леки заглаждащи движения на апликатора.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

74,43 лв.
Стара цена: 82,70 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.

Подобни продукти