Kат.номер: ST50676
В наличност
Срок на годност: 31.12.2021
Бърза връзка:

ВИШИ ИДЕАЛИЯ НОЩЕН ГЕЛ-БАЛСАМ / VICHY IDEALIA SKIN SLEEP NIGHT CREAM възстановяващ нощен гел-балсам 50мл

Описание

ВИШИ ИДЕАЛИЯ НОЩЕН ГЕЛ-БАЛСАМ / VICHY IDEALIA SKIN SLEEP NIGHT CREAM е нощна грижа, която пресъздава видимите възстановителни процеси на добрия сън върху кожата.Vichy открива иновативен комплекс от съставки, за да пресъздаде ефекта от нощния цикъл на възстановяване качеството на кожата: екстракт от Женско биле в комбинация със Серамиди и Термална Минерализираща вода Vichy в озаряваща и възстановяваща формула.Клинично доказана ефективност върху качеството на кожата, дори върху жени, страдащи от липса на или недостатъчно качествен сън. Със събуждането кожата е видимо ревитализирана, отпочинала, свежа и озарена, точно като след добър сън.
Употреба
Нанесете малко количество от продукта върху цялото лице вечер, преди сън. Комбинирайте с масаж на лицето за отпускане.
Безопасност
За всеки тип кожа, дори чувствителна. Хипоалергенна формула без парабени, тествана под дерматологичен контрол върху чувствителна кожа. С успокояваща и регенерираща Термална Минерализираща вода Vichy.
За жени, страдащи от признаци на умора, сивкав и неравномерен тон, разширени пори и фини линии.
Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

55,25 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.