Kат.номер: 52011
В наличност
Срок на годност: 30.08.2022
Бърза връзка:

НУКС ИНСТА МАСК / NUXE INSTA MASQUE Ексфолираща, детоксикираща и почистваща маски за лице 3 х 15мл

Описание

Тази гама от маски с ултра-сензорни текстури и пристрастяващи аромати ви предлага момент за релаксиране и отмора. Свежа и сияйно красива кожа само за 2 минути!

НУКС INSTA-MASQUE PURIFIANT почиства и омекотява е с удивително съчетание на две активни съставки, познати с техните ефикасни свойства – розова флорална вода и бяла глина.Кожата е почистена и гладка само за 2мин,а уникалната въздушна текстура ще ви разтопи от удоволствие.

НУКС INSTA-MASQUE DETOXIFIANT детоксикира и озарява: Младостта на кожата зависи от правилната функция на нейните клетки. Митохондриите осигуряват на клетките основната енергия за тяхното детоксикиращо действие. С течение на времето, обаче, ADN на митохондриите се повреждат. Следователно детоксикацията на кожата се забавя, тя се насища с токсини и губи своят младежки вид и красота. През нощта клетките елиминират токсините в тях. Nuxe Nuxellence Detox действа в сърцевината им, за да се подобри тяхното подновяване. Благодарение на процеса на пречистване през нощта, тенът е освежен и сияен, а кожата - отпочинала. Нощ след нощ, контурите на лицето се възстановяват. Кожата се изпълва с енергия и придобива младежки вид. Без парабени. Некомедоногенен продукт. 91,7% от всички съставки са от естествен произход (пасифлора, червен мак, Копринено дърво (Албиция), Анкуса). Съчетанието на двете активни натурални съставки – роза и въглен ще детоксикира кожата, като я направи свежа и озарена. Уникален черен чувствен гел текстура, който се превръща в мляко при контакт с вода. Щедра ефикасност само за 2мин.

НУКС INSTA-MASQUE EXFOLIANT ексфолира и изравнява тена: Тази нежна ексфолираща маска ще ви заплени със своята моментална ефикасност. Благодарение на двете си активни съставки: роза и масло от макадамия, съчетани с нежна ексфолираща пудра,кожата става гладка, а тенът изравнен само за 2мин. Уникално чувствена текстура, която се превръща в олио при контакт с вода.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентнитe органи.

 

 

34,00 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.