-20%Отстъпка -20%Отстъпка
Kат.номер: W52597
В наличност
Срок на годност: 02.02.2021
Бърза връзка:

НУКС ИНСТА МАСК / NUXE INSTA MASQUE Детоксифираща и озаряваща маска 50мл

Описание

Младостта на кожата зависи от правилната функция на нейните клетки. Митохондриите осигуряват на клетките основната енергия за тяхното детоксикиращо действие. С течение на времето, обаче, ADN на митохондриите се повреждат. Следователно детоксикацията на кожата се забавя, тя се насища с токсини и губи своят младежки вид и красота.

През нощта клетките елиминират токсините в тях. Nuxe Nuxellence Detox действа в сърцевината им, за да се подобри тяхното подновяване. Благодарение на процеса на пречистване през нощта, тенът е освежен и сияен, а кожата - отпочинала.

Нощ след нощ, контурите на лицето се възстановяват. Кожата се изпълва с енергия и придобива младежки вид.

Без парабени. Некомедоногенен продукт.

91,7% от всички съставки са от естествен произход (пасифлора, червен мак, Копринено дърво (Албиция), Анкуса).

Съчетанието на двете активни натурални съставки – роза и въглен ще детоксикира кожата, като я направи свежа и озарена. Уникален черен чувствен гел текстура, който се превръща в мляко при контакт с вода. Щедра ефикасност само за 2мин.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентнитe органи.

27,20 лв.
Стара цена: 34,00 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.