-30%Отстъпка -30%Отстъпка
Kат.номер: 49100
Срок на годност: 31.08.2021
Бърза връзка:

НУКС ПРОДИЖО Сухо масло за сияен ефект с перлени частици за фин златист блясък 100мл

Описание

НУКС СУХО МАСЛО С ЧАСТИЦИ на марката Нукс подхранва в дълбочина, възстановява и омекотява, придава интензивен блясък на косата, обгръща тялото със завладяващ аромат. Маслото на Нукс подхранва и предпазва кожата и косата благодарение на коктейл от шест ценни масла и Витамин Е. Абсорбира се бързо, поради леката си немазна текстура, като оставя кожата нежна и сатенено мека, а косата придобива копринена мекота и блясък. Сухото масло на Нукс е без консерванти, оцветители и съставки от животински произход, маслото може да се използва постоянно или когато е необходимо. Ползвайте сухото масло на Нукс единствено за външна употреба. Избягвайте контакт с очите и използвайте преди изтичане на срока за годност. Съхранявайте маслото на Нукс на място недостъпно за деца и далеч от пряка слънчева светлина.Маслото на Нукс може да се използва през цялата година, върху лицето, тялото и косата.

Начин на употреба на Нукс сухо масло с частици: Прилагайте маслото на Нукс веднъж дневно върху лицето и шията, като избягвате очите. Маслото на Нукс може да се използва самостоятелно или чрез смесване на няколко капки в дланта на ръката, заедно с обичайната си ежедневна грижа (крем) или фон дьо тен - за по-голяма хидратация и по-лесно разнасяне. Прилагайте Нукс сухо масло на тялото върху по-сухите зони, или където желаете (стрии, бюст, крака). Втрийте малко количество Нукс сухо масло по цялата дължина на косата, като избягвате корените.
Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

38,85 лв.
Стара цена: 55,50 лв.
Добави в любими Добави за сравнение
Безплатна доставка над 50.00 лв.