Kат.номер: SFA0002
Бърза връзка:

ЕУСЕРИН ХИАЛУРОН ФИЛЪР / EUCERIN HYALURON FILLER СС МЕДИУМ крем против стареене за всеки тип кожа със SPF15 50мл

Описание

CC кремовете предлагат корекция на тена. ЕУСЕРИН ХИАЛУРОН ФИЛЪ МЕДИУМ крем против стареене за всеки тип кожа със SPF15 не просто коригира тена, но осигурява също и ефективна грижа против стареене. Грижа против стареене: Формулата съчетава иновативната комбинация на ЕУСЕРИН от хиалуронова киселина с високо и ниско молекулярно тегло и глицин-сапонин за по-целенасочен подход, който видимо запълва дори дълбоките бръчки и подмладява вида на кожата. Хиалуроновата киселина с високо молекулярно тегло подобрява хидратацията и изглажда най-външните слоеве на кожата, докато хиалуроновата киселина с ниско молекулярно тегло, чиито частици са 40 пъти по-малки*, прониква по-дълбоко в епидермалните слоеве, където се образуват по-дълбоките бръчки. Глицин-сапонинът подпомага производството на хиалуронова киселина в клетките на дермалния слой, в който се образуват най-дълбоките бръчки. Със своите SPF15 и UVA филтър ЕУСЕРИН ХИАЛУРОН ФИЛЪР МЕДИУМ крем против стареене за всеки тип кожа със SPF15 също предлага ефективна защита от преждевременно стареене на кожата и задълбочаване на бръчките. Коригиране на тена: Среднотъмните цветни пигменти се прикрепят към повърхността на кожата, придавайки по-равномерен тен и сияен вид. Със своята немазна структура той може да се използва вместо или в допълнение към обичайния Ви хидратант и осигурява отлична основа за фон дьо тен (ако е необходимо допълнително покритие) и друг грим.

Начин на употреба: Нанесете на добре почистено лице, шия и деколте, масажирайте в кожата нежно и равномерно, избягвайте контакт с очите.За най-добри резултати препоръчваме да използвате в комбинация с други продукти от серията ЕУСЕРИН ХИАЛУРОН ФИЛЪР.

Семейството на ЕУСЕРИН ХИАЛУРОН ФИЛЪР включва три иновативни серии, които клинично и дерматологично доказано осигуряват многобройни ползи срещу стареенето. Всяка серия има различен основен фокус (бръчки, загуба на обем и загуба на еластичност), за да се гарантира, че кожата получава нужната грижа на всеки етап от процеса на стареене.

Серията ЕУСЕРИН ХИАЛУРОН ФИЛЪР е специално разработена, за да се справи с първите признаци на стареенето като фини линии и бръчки. Нейната уникална комбинация от хиалуронова киселина с високо и ниско молекулярно тегло и глицин-сапонин осигурява по-целенасочен подход, който видимо запълва дори най-дълбоките бръчки и подмладява вида на кожата. Хиалуроновата киселина с високо молекулярно тегло подобрява хидратацията и изглажда най-външните слоеве на кожата, докато хиалуроновата киселина с ниско молекулярно тегло, чиито частици са 40 пъти по-малки*, прониква по-дълбоко в епидермалните слоеве, където се образуват по-дълбоките бръчки. Глицин-сапонинът подпомага производството на хиалуронова киселина в клетките на дермалния слой, в който се образуват най-дълбоките бръчки.
Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентнитe органи.

 

55,53 лв.
Добави в любими Добави за сравнение
Безплатна доставка над 50.00 лв.