Kат.номер: 51489
Срок на годност: 31.03.2021
Бърза връзка:

БИОДЕРМА ХИДРАБИО Гел-Крем 40мл + Хидрабио Мицеларна вода 100мл КОМПЛЕКТ

Описание

БИОДЕРМА ХИДРАБИО ГЕЛ-КРЕМ / BIODERMA HYDRABIO GEL-CREME осигурява хидратираща грижа с лека текстура за нормална до комбинирана чувствителна кожа и дехидратирана чувствителна нормална до комбинирана кожа без блясък. Хидратира интензивно и дълготрайно. Изглажда кожната структура и възвръща нейния сияен вид, придава усещане за мекота и комфорт. Свежа и лека текстура. Много добра поносимост. Хидратира интензивно.
Патентованият биологичен комплекс Aquagenium™ активира естествения процес на хидратация на кожата, незабавно и дълготрайно: Vitamin PP засилва устойчивостта и непропускливостта на кожната бариера; Екстракта от семена на ябълка стимулира дейността на аквапорините и подобява циркулацията на вода в епидермиса. 
Благодарение на емулсията, вдъхновена от структурата на епидермиса, активните съставки на патентната Aquagénium™ проникват дълбоко в кожата. По този начин кожата възвръща своя блясък и естествената си способност да се хидратира. Дълготрайно. Изглажда кожната структура. Салициловата киселина спомага за премахване на мъртвите клетки, за намаляване дебелината на роговия слой, за изравняване и изглаждане кожата и за дълготраен сияен тен. Предпазва от преждевременно стареене на кожата. Витамин Е защитава от оксидативен стрес на кожата и се бори с преждевременното кожно стареене.

Приложение:
Нанасяйте сутрин и/или вечер на лицето и шията на предварително почистена кожа с Hydrabio H2O.

Хипоалергенен, некомедоногенен, без парабени. Формула с аромат. Отлична основа за грим.

Почистваща мицеларна вода* Хидрабио, която стимулира задържането на влагата в кожата.
*Воден разтвор съставен от тенсиоактиви (елементи, които намаляват налягането на водата в кожата),които се групират в организирани агрегати, наречени мицели. Hydrabio H2O е първият почистващ и хидратиращ мицеларен разтвор с AQUAGENIUM™*. Иновация от BIODERMA, този патентован комплекс активира естествения процес на хидратиране на кожата и запазва необходимото за нейния баланс количество вода. Мицелите, съдържащи се във формулата, почистват кожата и отстраняват грима от лицето и очите. Патентованият естествен комплекс D.A.F.** повишава прага на поносимост на кожата. Hydrabio H2O прави кожата мека, възвръща комфорта и блясъка ѝ. Отлична поносимост на кожата и околоочния контур.
* AQUAGENIUM™: Патент на BIODERMA
** D.A.F.: Подобрена дерматилогична формула

ПРИЛОЖЕНИЕ

 • Сутрин и/или вечер – всеки ден
 • Напоете памучен тампон с Hydrabio H2O.
 • Почистете лицето и очите и/или премахнете грима.
 • Повтаряйте това действие, докато памучният тампон не остане чист.

Забързаното ежедневие, замърсяването, стресът и климатичните условия прекъсват клетъчната активност на кожната тъкан. Тя повече не може нито да генерира в дълбочина, нито да задържи на повърхността нужната й вода, за да поддържа своя естествен баланс. Кожата се дехидратира, по-чувствителна и губи своя блясък.
Патентът Aquagenium™, който се съдържа във всички продукти от гамата Hydrabio, стимулира естествения процес на хидратация на кожата и ѝ помага да възстанови своята естествена защита*.

ДОПЪЛВАЩА ГРИЖА:

 • Хидратиращ ексфолиращ крем Hydrabio Gommage
 • Почиства кожата и възстановява блясъка ѝ
 • Хидратира кожата в дълбочина
 • Лека флуидна текстура
 • Интензивна хидратираща маска Hydrabio Masque
 • Незабавно усещане за интензивна хидратация на кожата на лицето
 • Лека и нежна текстура

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

29,40 лв.
Безплатна доставка над 50.00 лв.