-5%Отстъпка -5%Отстъпка
Kат.номер: W31243
В наличност
Срок на годност: 01.03.2020
Бърза връзка:

БИОДЕРМА ХИДРАБИО ЕКСФОЛИРАЩ ГЕЛ / BIODERMA HYDRABIO GOMMAGE хидратиращ ексфолиращ крем 75мл

Описание

БИОДЕРМА ХИДРАБИО ЕКСФОЛИРАЩ КРЕМ / BIODERMA HYDRABIO GOMMAGE е хидратиращ ексфолиращ крем, подходящ за дехидратирана чувствителна кожа. Почиства кожата и възстановява блясъка ѝ. Хидратира кожата в дълбочина. Лека флуидна текстура. Всеки ден замърсяването, стресът и студът нарушават клетъчната дейност на кожата. В резултат на това тя се дехидратира, създава се усещане за опънатост и дискомфорт и може да прояви признаци на дехидратация.
Hydrabio Creme Gommante е първата нежно хидратираща* ексфолираща грижа с AQUAGENIUM™**. Иновация от BIODERMA, този патентован биологичен комплекс стимулира клетъчните сили на кожата, действа в дълбочина като активира отново естествения процес на хидратиране на кожата и способства за задържане на вода в повърхностните ѝ слоеве като по този начин възстановява кожния баланс. Почистена в дълбочина, кожата възстановява своя комфорт, еластичност и блясък.
Този продукт съдържа патентован естествен комплекс D.A.F.***.
* Хидратация на горните слоеве на епидермиса.
** Aquagenium™: Патент на BIODERMA.
*** D.A.F.: Подобрена дерматолoгична формула.

Хипоалергенен. Некомедонен.

Приложение:
Вечер - 1 или 2 пъ­ти седмично. Нанесете Hydrabio Creme Gommante на ле­ко навлажнено лице, като избягвате зоната около очите. Масажирайте 1-2 минути с кръгообразни движения. Изплакнете обилно и нежно подсушете. Препоръчваме Ви след това да нанесете маската Hydrabio Mask.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

22,88 лв.
Стара цена: 24,08 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.