Kат.номер: W51634
Срок на годност: 31.05.2020
Бърза връзка:

АВЕН ТОЛЕРАНС ЕКСТРЕМНА МАСКА / AVENE TOLERANCE EXTREME MASQUE овлажняваща и успокояваща,за чувсвителна и свръх чувствителна кожа маска 50мл

Описание

АВЕН ТОЛЕРАНС ЕКСТРЕМНА МАСКА / AVENE TOLERANCE EXTREME MASQUE представлява хидратираща маска за лице и шия от специалната серия за чувствителна кожа, която интензивно хидратира и успокоява в дълбочина, като я оставя гладка, мека и дълготрайно подхранена. Продуктът е подходящ за чувствителна кожа, за фюжън хидратиране с изключителен респект към нея. Термалната вода Avène успокоява и тонизира кожата. Avene Tolerance Extreme Mask има изключителното свойство да омекотява кожата на лицето и да го обгръща със защитен воал. Прецизно подбраните физио-съставки имитират до максимално възможна степен естествените съставки на кожата. Продукта е в специална стерилна туба и е с фина текстура за перфектно сливане с кожата.

Нанасяйте на плътен слой на предварително почистени лице и шия.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентнитe органи.

35,60 лв.
Добави в любими Добави за сравнение
Безплатна доставка над 50.00 лв.